ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αιρετοί ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής: Απέχουμε από τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ για τη «Διαπίστωση λειτουργικών υπεραριθμιών κλ. ΠΕ70, ΠΕ70 Τ.Ε, ΠΕ60, ΠΕ11, ΠΕ07»

Διάδωσέ το

Άγγελος Πούλος

Γιάννης Ρούπας

9-8-2020

Απέχουμε από τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ για τη «Διαπίστωση λειτουργικών υπεραριθμιών κλ. ΠΕ70, ΠΕ70 Τ.Ε, ΠΕ60, ΠΕ11, ΠΕ07».

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με πρόσκληση της προέδρου του ΠΥΣΠΕ ενημερωθήκαμε πως το συμβούλιο θα συνεδριάσει την  Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, και πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη «Διαπίστωση λειτουργικών υπεραριθμιών κλ. ΠΕ70, ΠΕ70 Τ.Ε, ΠΕ60, ΠΕ11, ΠΕ07».

Λαμβάνοντας υπόψη :

  1. Την από 1-8-2020 ανακοίνωσή μας με θέμα « Ζητούμε την άμεση απόσυρση της απαράδεκτης εγκύκλιου για πραγματοποίηση υπηρεσιακών μεταβολών ως τις 14 Αυγούστου». 
  2. Τη δήλωσή μας όπως αυτή κατατέθηκε στο ΠΥΣΠΕ στις 5-8-2020 « Η θέση μας όπως κατατέθηκε στο ΠΥΣΠΕ : Καταγγέλλουμε τις επιλογές του υπουργείου παιδείας-δε συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της εγκυκλίου όπου παραβιάζεται η εκπαιδευτική νομοθεσία και τα δικαιώματα των συναδέλφων»  και
  3. Την απόφαση της Δ.Ο.Ε. για το θέμα «Να αποσυρθεί τώρα η πραξικοπηματική εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ. για ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μεταβολών μέχρι 14 Αυγούστου»

 

Σας ενημερώνουμε, για άλλη μια φορά,  ότι δε νομιμοποιούμε με τη συμμετοχή μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο τις αντιεκπαιδευτικές εντολές του Υπουργείου Παιδείας που θίγουν βάναυσα τα δικαιώματα των Συναδέλφων και απαιτούμε να μη γίνει καμία διαδικασία προς αυτή την κατεύθυνση. Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να λάβουμε μέρος στο Συμβούλιο της Τρίτης.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ως αιρετοί εκπρόσωποι ΟΛΩΝ  ΤΩΝ Συναδέλφων δεν έχουμε εξουσιοδοτήσει κανέναν Συνάδελφο με συνδικαλιστική θεσμική θέση να μας εκφράζει και να μας ερμηνεύει (παρερμηνεύει!) , καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας, κατά το δοκούν για μικροπαραταξιακές και μικροκομματικές σκοπιμότητες. 

Σας διαβεβαιώνουμε πως παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις που έχουν σχέση με τον θεσμικό μας ρόλο και ότι όπου χρειάζεται θα σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από τα ενημερωτικά μας δελτία, όπως πράττουμε, άλλωστε, μέχρι και σήμερα.

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *