ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών με τη λήξη του διδακτικού έτους 2020-2021 (ΔΠΕ Κυκλάδων)

Διάδωσέ το

Διορισμός

 Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών -Έγγραφο της ΔΠΕ Κυκλάδων

Στο πλαίσιο της λήξης του διδακτικού έτους 2020-2021 υπενθυμίζουμε στους μόνιμους  εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς μας τα ακόλουθα:  

  1. Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε άλλες σχολικές μονάδες ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ή σε σχολικές μονάδες ΑΛΛΟΥ ΠΥΣΠΕ, θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης την Τετάρτη 30-06-2021 με e-mail. 
  2. Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε υπηρεσίες και φορείς έως 31-08-2021, θα  κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στις σχολικές τους μονάδες την 1η Σεπτεμβρίου 2021. 
  3. Οι εκπαιδευτικοί που πήραν νέα οργανική θέση λόγω μετάθεσης ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ, από άλλο ΠΥΣΠΕ  και οι νεοδιόριστοι της Ειδικής Αγωγής, θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα της νέας οργανικής τους θέσης την Τετάρτη 30-06-2021 με e-mail. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Εάν πρόκειται για στελέχη εκπαίδευσης (Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Προϊστάμενοι) η ανάληψη  στη νέα τους οργανική θα γίνει με τη λήξη της θητείας τους. 

  1. Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια (αναρρωτική, λοχείας, ανατροφής κ.τ.λ.)  που λήγει μετά τις 30/6/2021 και πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2021, οφείλουν να αναλάβουν  υπηρεσία αμέσως μετά τη λήξη της άδειάς τους στη Δ.Π.Ε. νομού Κυκλάδων με e-mail. 
  2. Οι εκπαιδευτικοί που κατά το σχολικό έτος 2020-2021 υπηρετούν στο σχολείο που έχουν οργανική θέση, δεν απαιτείται να υποβάλουν ανάληψη υπηρεσίας. 

Ο Διευθυντής 

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων 

Χρήστος Καφτηράνης 

Το έγγραφο από την ΔΠΕ Κυκλάδων

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *