Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκίκα για καταλήψεις: Δεν υπάρχουν ουσιαστικά αιτήματα, είναι παράνομη πράξη

Διάδωσέ το

 

«Είναι μία θλιβερή κατάσταση προφανώς οι καταλήψεις. Είναι μία άκρως παράνομη πράξη να καταλαμβάνουμε ένα δημόσιο κτήριο. Επί της ουσίας είναι ό,τι χειρότερο αυτή τη στιγμή για τη μάθηση και την εκπαίδευση των παιδιών μας  με δεδομένο ότι επί δυόμιση μήνες  τα σχολεία ήταν κλειστά ή και τα παιδιά πήγαιναν εκ περιτροπής”, σημείωσε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αναστασία Γκίκα, μιλώντας στο Open TV, το πρωί της Δευτέρας  28/09.  

Στη συνέχεια η Γ.Γ. του υπουργείου ανέφερε ότι “δεν υπάρχουν ουσιαστικά αιτήματα και ότι αυτό οφείλεται στον παρορμητισμό και ενθουσιασμό που έχουν οι νέοι και οι έφηβοι  »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Σχετικά με την πιθανότητα για κυλιόμενο ωράριο στα σχολεία σημείωσε ότι: «Δεν είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει. Αυτό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο μέτρο, θα το συζητήσουμε  με τους ειδικούς λοιμωξιολόγους. Προς το παρόν όλα τα δείγματα που έχουμε συγκλίνουν στο ότι  είναι ότι δεν υπάρχει επιρροή ως προς τα κρούσματα από την έναρξη των σχολείων διότι αυτά ακολουθούν τα  μέτρα και τις υποδείξεις των ειδικών».

Σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊoύ στα σχολεία η Γ.Γ. ανέφερε ότι αυτά είναι “σποραδικά και αποσπασματικά”

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *