Επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ. Από 1-5 Απριλίου ξεκινούν τα μαθήματα. Εγγραφές επιμορφούμενων

Διάδωσέ το

Ανακοίνωση  για την ολοκλήρωση Β Φάσης υποβολής αιτήσεων συμμετοχής εκπαιδευτικών στην 5η περίοδο επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ και τις Εγγραφές επιμορφούμενων

Γίνεται γνωστό πως ολοκληρώθηκε η Β΄ Φάση υποβολής αιτήσεων από εκπαιδευτικούς για συμμετοχή στα προγράμματα της 5ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ, τα οποία υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΣΠΑ 2014-2020) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση να ενημερωθούν σχετικά με την τελική κατάσταση της συμμετοχής τους, μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης, στη διεύθυνση http://e-pimorfosi.cti.gr/mis (επιλογή: «Προβολή Αίτησης – Β Φάση», με χρήση των κωδικών τους). Οι επιτυχόντες, θα πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμά τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που θα διεξαχθούν το διάστημα Απριλίου – Ιουλίου 2019.

Επίσης, καλούνται τα Κ.Σ.Ε. να επικοινωνήσουν με τους επιτυχόντες στο/α πρόγραμμα/τα τους εκπαιδευτικούς από την ερχόμενη Δευτέρα 25/02/2019 έως το αργότερο την Τετάρτη 06/03/2019, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους σε αυτά. Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφών διατίθενται στο Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS), που είναι διαθέσιμο ΕΔΩ (κεφάλαιο 7: Αναλυτική περιγραφή Εγγραφής επιμορφούμενων).

Η έναρξη των μαθημάτων προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα 1 – 5 Απριλίου 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΕΑΠ: Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών "Ολοκληρωμένη μεθοδολογία διδασκαλίας"

e-pimorfosi.cti.gr/

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *