ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών: Δύο τρόποι να βρεθούν και να εκτυπωθούν

Διάδωσέ το

Ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών

www.fresh-education.gr

Για τη διεκδίκηση των αναδρομικών πολλά δικηγορικά γραφεία ζητούν από τους  εκπαιδευτικούς τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών προηγούμενων ετών  2014, 2015, 2016 και 2017 ( του 2018 θα εκδοθούν το επόμενο διάστημα).

Το fresh-education.gr προτείνει δύο τρόπους για εύκολη ανεύρεση και εκτύπωση των ετήσιων βεβαιώσεων αποδοχών.

1ος τρόπος

Όσοι εκπαιδευτικοί  έχoυν δηλώσει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείο “gmail”, για να λαμβάνουν τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών και τη μηνιαία μισθοδοσία τους:

Ανοίγουν τo gmail τους και στο ορθογώνιο πλαίσιο αναζήτησης , πάνω πάνω στην επιφάνεια εργασίας, πληκτρολογούν  τη φράση  “etisiavevaiosiapodoxwn ” και μετά “αναζήτηση”. Εμφανίζονται οι ετήσιες βεβαιώσεις από το 2015 μέχρι και το 2017, αν για όλα αυτά τα έτη δεν υπήρξε κάποια αλλαγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με την ίδια λογική αναζητούνται και οι βεβαιώσεις και σε άλλα mail ( yahoo, sch, κ.α)

2ος τρόπος

Εναλλακτικά  μέσω taxis, από άλλη διαδρομή( που δεν εκτυπώνονται μηνιαία), οι ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών μπορούν να εκτυπωθούν ως εξής:

taxis- βάζουμε προσωπικούς κωδικούς-ο λογαριασμός μου- εφαρμογές- Φόρος εισοδήματος Φυσικών Προσώπων- είσοδος- επιλογή έτους( το 2014 δεν δίνει βεβαίωση)- κλικ στο παράθυρο: ” ενημέρωση βεβαίωσης αποδοχών” και εκτύπωση με (ctrl +p).

Οι μηνιαίες βεβαιώσεις αποδοχών του 2014 μπορούν αν αναζητηθούν ως εξής:

https://www.minfin.gr/web/guest/-/epharmoge-eniaias-arches-pleromes

κλικ στο: “Προσωποποιημένη πληροφόρηση μισθοδοτούμενων μέσω ΕΑΠ”

Κωδικοί- Είσοδος – επιλογή του έτους 2014 και εκτύπωση των μηνών του 2014

Για να ενημερώνεστε έγκυρα, για θέματα που ενδιαφέρουν μόνο τους εκπαιδευτικούς, πατήστε εδώ στη σελίδα του fresh-education στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πρόγραμμα επιμόρφωσης για εκπαιδευτικούς από το Ε.Κ.Δ.Δ.Α.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  “Δώρα άδωρα”: οι περιπέτειες του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Δείτε επίσης

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024

Διάδωσέ το Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024 Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *