ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαίρι με κρίσεις στελεχών.Πότε τοποθετούνται οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου

Διάδωσέ το

στελεχών

Από την Παρασκευή άρχισαν να ανακοινώνονται οι προσκλήσεις για τη συγκρότηση των συμβουλίων επιλογής των νέων στελεχών,  σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο νόμο 4547/18 για τις νέες δομές στην εκπαίδευση που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στη Βουλή.

Σύμφωνα με ενημέρωση, από τον αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Β.   Παληγιάννη,  αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα  η έκδοση υπουργικής απόφασης με την οποία θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες της διαδικασίας επιλογής Συντονιστών Εκπαιδευτικού έργου.

Μετά την δημοσίευση της υπουργικής απόφασης σε ΦΕΚ θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις από τους Περιφερειακούς Διευθυντές  Εκπαίδευσης για το χρόνο και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. (Διαβάστε εδώ όλη την ενημέρωση)

Η διαδικασία κρίσης  των νέων στελεχών της εκπαίδευσης, αναμένεται λοιπόν  μέσα στο καλοκαίρι  έτσι ώστε να αναλάβουν καθήκοντα και να προετοιμάσουν το έδαφος για τις  αλλαγές στην εκπαίδευση, πριν ανοίξουν τα σχολεία. Διαβάστε εδώ τι πρέπει να κάνουν οι συντονιστές με εκπαιδευτικούς και σχολική μονάδα

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω δεδομένα καθώς και με το χρόνο των προβλεπόμενων  διαδικασιών( υποβολή βιογραφικών και δικαιολογητικών, ενστάσεις, συνεντεύξεις και κυρώσεις πινάκων), η τοποθέτηση των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου προσδιορίζεται  στα τέλη Ιουλίου.

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *