Καταγγελία διευθύντριας σχολείου: Γονείς έσπασαν την καραντίνα, πήγαν στη δουλειά και το παιδί στο σχολείο

Διάδωσέ το

Σύμφωνα με καταγγελία  διευθύντριας Δημοτικού στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα, γονείς έστελναν κανονικά το παιδί τους  στο σχολείο και εκείνοι πήγαιναν στις δουλειές τους παρά το  ότι το μεγαλύτερο τους παιδί βρέθηκε θετικό στον ιό και ήταν υποτίθεται σε καραντίνα.

Το τμήμα της μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, του μεγάλου παιδιού, έχει κλείσει από 15 Σεπτεμβρίου αλλά κανείς όμως, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η διευθύντρια του δημοτικού, δεν ενημέρωσε το δημοτικό σχολείο που πάει το αδερφάκι της.

«Ερχόταν στο σχολείο μας οκτώ μέρες συνεχώς ενώ έπρεπε να είναι σε καραντίνα λογικά. Στο προαύλιο ήταν σε συγχρωτισμό με όλα τα παιδιά. Με όλο το σχολείο δυνητικά.  Ατομική ευθύνη δεν υπάρχει, δεν σέβεται κανείς τον άλλον”  κατήγγειλε στο Star η διευθύντρια του σχολείου.

“Η μητέρα του παιδιού δεν απαντά και μας κλείνει το τηλέφωνο”, ανέφερε η διευθύντρια .«Τον μπαμπά τον πήραμε σήμερα τηλέφωνο από το σχολείο να μας πει αν έκαναν τεστ στο μικρό και μας είπε ότι είναι για δουλειά και να μην τον απασχολούμαι και ότι δεν έκατσαν σε καραντίνα γιατί έπρεπε να δουλέψουν. Τον πήρε σήμερα η νοσηλεύτρια και τον παρακαλούσε να κάνει τεστ στον μικρό. Εκείνος έλεγε πως είναι μια χαρά».

«Εγώ πρέπει να ξέρω αν το παιδί θα κάνει τεστ ή όχι, για να ξέρω αν θα κλείσει το τμήμα του το σχολείο του Είμαστε τρία σχολεία που συστεγαζόμαστε και έχουμε παιδιά ευπαθών ομάδων στο σχολείο. Γιατί να γίνει αυτό;” Είμαι στον αέρα. Οι γονείς με ρωτάνε τι έγινε και αν το παιδί έκανε τεστ. Οι δάσκαλοι ανησυχούν».

Η διευθύντρια έχει στείλει αναφορά του συμβάντος μεταξύ άλλων στον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας της Α’ Αθήνας.

Το video της συνέντευξης της Διευθύντριας εδώ

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *