Κλειστά σχολεία σήμερα Παρασκευή 15/1 στη Δυτική Μακεδονία

Διάδωσέ το

Κλειστά σχολεία,  σήμερα Παρασκευή 15/1, λόγω της κακοκαιρίας,  που πλήττει τη Δυτική Μακεδονία. Κάποια σχολεία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μετά τις 9.00.

Κοζάνη

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Σχολεία Ειδικής Αγωγής, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί), σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Φλώρινα  

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα σχολεία ειδικής αγωγής του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες), καθώς και λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (υποχρέωση λειτουργίας των σχολικών μονάδων με ανοιχτά παράθυρα).

Αμύνταιο

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, θα είναι κλειστά τα  σχολεία Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) του Δήμου Αμυνταίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμου Εορδαίας

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Εορδαίας την Παρασκευή 15/1, με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά σύμφωνα με το kozan.gr

Καστοριά

Με Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 π.μ., λόγω των καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση αυτή την ώρα και παγετός το πρωί), σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

 Πρέσπες

Με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, αύριο Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, τα σχολεία του δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο ώρες αργότερα. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα 18/1/2021.

Για να ενημερώνεστε άμεσα για θέματα εκπαίδευσης πατήστε εδώ στη σελίδα του fresh-education στο f/b

Δείτε επίσης

Διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών Μονάδων

Διάδωσέ το Από το σχολικό έτος 2024-2025 διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *