ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορονοϊός σε ειδικά σχολεία: Νέα κρούσματα σε εκπαιδευτικούς

Διάδωσέ το

Δύο νέα κρούσματα σε εκπαιδευτικούς Ειδικoύ Δημοτικού Σχολείου

Δύο επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα κορονοϊού σημειώθηκαν  σε εκπαιδευτικούς ειδικού σχολείου στην Ορεστιάδα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα evros-news.gr με αποτέλεσμα την αναστολή  λειτουργίας   τεσσάρων συνολικά τμημάτων του σχολείου.

Χθες θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν και άλλοι πέντε εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο Ειδικό Σχολείο της Ξάνθης με αποτέλεσμα αυτό να τεθεί σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι, αν και όλη η υπόλοιπη εκπαίδευση έχει κλείσει και τα μαθήματα γίνονται με τηλεκπαίδευση,  τα Ειδικά σχολεία σε όλη την χώρα συνεχίζουν την λειτουργία τους.

Με ανακοίνωσή της η  ΠΟΣΕΕΠΕΑ στις 23/11 αναφέρει ότι δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από τους αρμοδίους στο αίτημά μας να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους για τη λειτουργία των ειδικών σχολείων σε περιοχές που πλήττονται όπως η Κεντρική Μακεδονία κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αιρετός ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδης: Τι είπε για αναπληρωτές και μόνιμους

Τίθεται ζήτημα σοβαρής ευθύνης, ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, βάση των στοιχείων που ανακοινώνονται καθημερινά από το ΕΟΔΥ.

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα συνεχίσει κάθε δυναμική προσπάθεια για το ζήτημα αυτό γι’ αυτό και επιβάλλεται η σαφής ενημέρωση των σχολείων που βρίσκονται σε αναστολή.

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *