Κορωνοϊός: Κρούσματα σε 9 σχολεία των Τρικάλων

Διάδωσέ το

Η λίστα με τα σχολεία  που μπαίνει «λουκέτο» λόγω κορονοϊού ολοένα και μεγαλώνει.

Στα Τρίκαλα δεν θα λειτουργήσει το 4ο Λύκειο.  Εντοπίστηκαν 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε δύο μαθητές και ένα εκπαιδευτικό.

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι μετά από την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού στο 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων, αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Α3 από 19/10/2020 – 01/11/2020.

Μετά από την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού στο 8ο ΓΕΛ Τρικάλων, αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων Β1, Β2 και Β3 από 17/10/2020 – 27/10/2020.

Επίσης η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Δ1 τάξης του 27ου δημοτικού σχολείου για 14 ημέρες λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Στο 18ο Δημοτικό Σχολείο , αναστολή λειτουργίας στο Ε1 τμήμα, όπου βρέθηκε εκπαιδευτικός θετικός στον κορωνοϊό.

Στο 35ο δημοτικό Σχολείο, αναστολή για 14 μέρες, η Γ τάξη της 3ης .Θετικό κρούσμα μαθητής της τάξης.

Στο 4ο Νηπιαγωγείο, θετική είναι εκπαιδευτικός , κρίθηκε απαραίτητη η αναστολή λειτουργίας ολόκληρου του Σχολείου.

Tην αναστολή λειτουργίας της Γ΄Τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και της Γ΄ Τάξης του 25ου Δημοτικού Σχολείου αποφάσισε η α/θμια εκπαίδευση λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού. Οι τάξεις δεν θα λειτουργήσουν μέχρι 26.10.2020

Την ίδια ώρα δάσκαλοι και καθηγητές επιμένουν στην ανάγκη διαμόρφωσης ολιγάριθμων τάξεων με 15 μαθητές οι οποίοι οφείλουν να φορούν συνεχώς μάσκες και να κάθονται σε μονοθέσια θρανία, τα οποία πρέπει να είναι κατάλληλα κατανεμημένα στις σχολικές αίθουσες ώστε να τηρούνται οι ελάχιστες ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ των μαθητών.

Ποια απ’ όλα αυτά τα μέτρα εφαρμόζεται ;

Πηγή: trikkipress.gr

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *