Σ. Ζαχαράκη: Το γνωρίζαμε για τα κρούσματα στα σχολεία. Από τι θα εξαρτηθεί το κλείσιμο των σχολείων

Διάδωσέ το

“Το γνωρίζαμε, προφανώς και αναμέναμε κρούσματα στα σχολεία”, ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 

Προφανώς και περιμέναμε κρούσματα στα σχολεία  γιατί είναι διαφορετικό το συγκείμενο, διαφορετικό το περιβάλλον, από τότε που είχαμε επανέναρξη των σχολείων, για αυτό υπάρχει ο συντονισμός κάτω από την Πολιτική Προστασία, Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Παιδείας και ΕΟΔΥ και προσπαθούμε να προστατεύσουμε παιδιά και μεγάλους.

Για το πιθανό  κλείσιμο των σχολείων, η υφυπουργός σημείωσε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις εισηγήσεις της ειδικής επιτροπής. Αν φθάσουμε σε κάποιο σημείο στο όποιο η έξαρση των κρουσμάτων είναι τέτοια, η οποία θα επέβαλε πιθανότατα να επιστρέψουμε σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση το υπουργείο Παιδείας θα είναι έτοιμο έτσι ώστε να την εφαρμόσει.

Τέλος σημείωσε ότι “Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια να λειτουργήσουν τα σχολεία  και αν υπάρξει το απευκταίο σενάριο θα είμαστε έτοιμοι να μετατρέψουμε τη δια ζώσης διδασκαλία σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση”

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *