ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

M. Παγώνη: Άνοιγμα των σχολείων μετά τις γιορτές

Διάδωσέ το

Για μία εβδομάδα να ανοίξουν τα σχολεία και να πηγαινοέρχονται οι γιαγιάδες, οι παππούδες και τα παιδιά και να υπάρχει συνωστισμός, δεν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη.

Θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για τους επόμενους μήνες  με την πανδημία του κορωνοϊού,  δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. ενημερώνοντας ότι θα είμαστε με μάσκες έως και το καλοκαίρι.

Η κ. Παγώνη σημείωσε  ότι  αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά όμως στο βάθος του τούνελ υπάρχει λίγο φως με μια ελαφριά σταθεροποίηση των κρουσμάτων, προσθέτοντας ότι στον αριθμό  των θανάτων και των διασωληνωμένων μετά από δέκα ημέρες πιθανά θα έχουμε μείωση.

Η κ. Παγώνη συνέχισε λέγοντας ότι αν γίνει αυτή η σταδιακή μείωση των κρουσμάτων θα πρέπει να δοθεί παράταση για ακόμα μία εβδομάδα  για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πανδημία. “Δεν μπορείς να ανοίγεις αγορές με τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων”, αν και κάτι τέτοιο είναι σημαντικό για λόγους οικονομίας, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πότε να ανοίξουν τα σχολεία: Τι είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Συνεχίζοντας για τα σχολεία ανέφερε ότι “αυτή τη στιγμή, για μία εβδομάδα να ανοίξουν τα σχολεία και να πηγαινοέρχονται οι γιαγιάδες, οι παππούδες και τα παιδιά και να υπάρχει συνωστισμός, δεν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη. Μπορούν να ανοίξουν μετά τις γιορτές αφού τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί”

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *