ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολογικοί πίνακες υποψηφίων Συντονιστών- Κλήση σε συνέντευξη, ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας

Διάδωσέ το

Προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ/ΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Αναπροσαρμοσμένοι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες υποψηφίων – Κλήση σε συνέντευξη

Από το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου στα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) της Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι αναπροσαρμοσμένοι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες ανά κλάδο υποψηφίων, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν μετά την εξέταση των ενστάσεων.

Οι υποψήφιοι/ες που περιλαμβάνονται στους αναπροσαρμοσμένους αξιολογικούς πίνακες καλούνται σε συνέντευξη, σύμφωνα με το συνημμένο αναλυτικό πρόγραμμα.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Κτίριο ZEDA – Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 – Είσοδος αρ. 2 – 1ος όροφος).

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες:

Α) να προσέρχονται τουλάχιστον δεκαπέντε (15) λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα και, σε περίπτωση κατά την οποία δεν προτίθενται να λάβουν μέρος στη συνέντευξη, να ενημερώσουν εκ των προτέρων τη γραμματεία του Συμβουλίου
Β) να μελετήσουν προσεκτικά τις διατάξεις που διέπουν τη διαδικασία των συνεντεύξεων (παρ. 4 του άρθρου 24 του Ν. 4547/2018 [ΦΕΚ Α΄ 102] και παρ. 2 του άρθρου 6 της αριθμ. Φ.351.1/5/102172/Ε3/20-6-2018 Υ.Α. [ΦΕΚ Β΄, 2367].

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά ο χρονικός περιορισμός που τίθεται από την ανωτέρω Υ.Α. στη διάρκεια της παρουσίασης του σχεδίου προβληματισμού και δράσης (πέντε [5] λεπτά της ώρας).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σε ποιες θέσεις θα τοποθετηθούν οι Σχολικοί Σύμβουλοι που δε θα γίνουν Συντονιστές

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *