ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ.Χατζηδάκης: Στοχοθεσία και αξιολόγηση στο Δημόσιο -Τι λέει για προσλήψεις

Διάδωσέ το

Στοχοθεσία και αξιολόγηση με διεθνή standards στο Δημόσιο και με συμμετοχή του ΑΣΕΠ, και προσλήψεις  κατά προτεραιότητα, τους τομείς όπου υπάρχουν ανάγκες, όπως η υγεία, η εκπαίδευση και η αστυνόμευση,  με μια κυβέρνηση ΝΔ, περιγράφει στη συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, ο αντιπρόεδρος του κόμματος  Κ. Χατζηδάκης.

«Η μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί αναπόφευκτα σε υψηλότερους φόρους. Επίσης, δεν μπορεί να υποστηριχθεί μακροπρόθεσμα από την ελληνική οικονομία και θα οδηγήσει σε περαιτέρω επιβάρυνση των ήδη επιβαρυμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Για αυτό μιλάμε, αρχικά, για μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις δημόσιων υπαλλήλων από το δημόσιο. Γιατί γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το τηρήσουμε. Και προσθέτουμε ότι, αν το επιτρέπει η κατάσταση της οικονομίας, θα μπορούμε να είμαστε και περισσότερο ελαστικοί με αυτό τον κανόνα. Θέλουμε ένα σύγχρονο και αποδοτικό Δημόσιο, που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα των πολιτών και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας, με οφέλη για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», τονίζει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Μητσοτάκης: Τι απάντησε σε αναπληρωτή για τον τρόπο προσλήψεων στην εκπαίδευση

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *