Δημογραφικό πρόβλημα και εκπαίδευση: Έρευνα Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣYNEK)

Διάδωσέ το
Δημογραφικό πρόβλημα και εκπαίδευση
Έρευνα Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣYNEK)

Η κυβέρνηση ακυρώνει τους προγραμματισμένους διορισμούς στην γενική εκπαίδευση, με πρόφαση την «επανεξέταση των κενών» αφού πρώτα ερευνηθούν οι επιπτώσεις του δημογραφικού προβλήματος στην εκπαίδευση.
Οι ΣΥΝΕΚ έχουν ήδη από τον Ιούνιο του 2019 δημοσιεύσει εμπεριστατωμένη έρευνα με τίτλο «Δημογραφικές Εξελίξεις και Εκπαίδευση: Η εκπαίδευση ως ανάχωμα στο δημογραφικό πρόβλημα – Το δημογραφικό ζήτημα ως ¨ευκαιρία¨ για την εκπαίδευση», στην οποία καταγράφονται συγκεκριμένες προτάσεις για το πως η βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και ο δημόσιος δωρεάν χαρακτήρας της μπορούν να αποτελέσουν ανάχωμα στο δημογραφικό πρόβλημα καθώς και για το πως οι δημογραφικές εξελίξεις αποτελούν ευκαιρία αναβάθμισης της ποιότητας του εκπαιδευτικού συστήματος χωρίς επιπλέον κόστος.

Μπορείτε να βρείτε την έρευνα στο site των ΣΥΝΕΚ:

https://synekde.files.wordpress.com/2019/06/2019_06_26-dimografiko_compressed.pdf

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Επίσπευση της κατανομής των 4.500 θέσεων μόνιμων διορισμών Εκπαιδευτικών, ΕΕΠ- ΕΒΠ ζητά η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *