Διευκρινίσεις για την επιλογή υποψηφίων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού και Ε.Κ.Φ.Ε.

Διάδωσέ το

Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων για τις θέσεις Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Υπευθύνων Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού και Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.)

Με αφορμή ερωτήματα που τέθηκαν στην Υπηρεσία μας σχετικά με τη διαδικασία επιλογής (α) Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, (β) Υπευθύνων Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού και (γ) Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.), σας γνωρίζουμε τα εξής: α. δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις προκηρυχθείσες θέσεις των ως άνω αναφερόμενων Υπευθύνων έχουν όσοι ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που εκδίδει τη σχετική προκήρυξη, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 14 του ν.4547/2018, β. η θητεία των ανωτέρω ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΔΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ενημερωτικό για την κατανομή αιτήσεων μετάθεσης 2018-2019 του Ν. Κορδή

 

 

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *