Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διημερίδα πληροφόρησης για τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Διάδωσέ το

 

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά προσκαλούνται οι Εκπαιδευτικοί με Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Κ.Ε.Σ.Υ της Επικράτειας να συμμετέχουν στην Διημερίδα Πληροφόρησης που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το 2ο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Α΄ Αθήνας την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021.

Η Διημερίδα έχει στόχο την παρουσίαση των Σχολών και των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (περιεχόμενο σπουδών, επαγγελματικά δικαιώματα, επαγγελματικές προοπτικές).

Η εκδήλωση αποτελεί αναγνωρισμένη Καινοτόμο Δράση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (27937/Δ2/09-03-2021 ΥΑ) και μπορούν να την παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί των σχολείων αρμοδιότητας του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Α΄ Αθήνας, εφόσον δεν παρακωλύεται η ομαλή τους λειτουργία.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda-Lm2z9YHp2r6QuIquQj9lk3gGW98wgZDgSPJJduY2QjOMA/viewform

Στη συνέχεια, μπορούν να παρακολουθήσουν την Διημερίδα μέσω της εφαρμογής microsoft teams στους συνδέσμους που θα ανακοινωθούν.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις στους/στις συμμετέχοντες/-χουσες.

Δείτε το Πρόγραμμα της Διημερίδας εδώ.

Δείτε την αφίσα της Διημερίδας εδώ.

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *