ΔΠΕ Στερεάς Ελλάδας: Έκκληση σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για συνδρομή καρκινοπαθούς μαθήτριας

Διάδωσέ το

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Π.Ε. και Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδος

Έκκληση για συνδρομή καρκινοπαθούς μαθήτριας

Αξιότιμοι/-ες συνάδελφοι, γονείς και μαθητές/-τριες,

Όπως γνωρίζετε, η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Ειδικά φέτος έχουμε έναν παραπάνω λόγο να σταθούμε ενωμένοι απέναντι στην απειλή που αντιμετωπίζει μια μαθήτριά μας, από το Γυμνάσιο Μαλεσίνας Φθιώτιδας.

Όπως θα δείτε στη συνημμένη επιστολή της μητέρας, η Σπυριδούλα έχασε τον μικρότερο αδελφό της από καρκίνο ακριβώς ένα χρόνο πριν νοσήσει και η ίδια. ‘Εκτοτε η οικογένεια αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στο διπλό χτύπημα.

Προτείνουμε,λοιπόν, τόσο σε όλους τους συναδέλφους, γονείς και μαθητές ανά την Ελληνική Επικράτεια , όσο ειδικότερα στους περίπου 9.000 εκπαιδευτικούς και στους 67.000 μαθητές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην οποία υπάγεται η πάσχουσα μαθήτρια, να ενισχύσουμε οικονομικά τη μικρή Σπυριδούλα, ώστε να συγκεντρωθεί εγκαίρως το ποσό για την εγχείρισή της, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η Eκπαίδευση δεν πάσχει. Αλλά συμπάσχει και συμπαρίσταται σε όποιο μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας έχει ανάγκη.

Ας ευχηθούμε αυτή η μέρα να γίνει για όλους μας ευκαιρία για ένα μάθημα ζωής, ενσυναίσθησης και αλληλλεγγύης.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια
Δρ. Ελένη Π. Μπενιάτα

Διαβάστε εδώ την   ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *