ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γνωρίστε το νέο διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιοδικό “EducatioNext”

Διάδωσέ το

Αγαπητοί, -ές
ένα νέο διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιοδικό κάνει το ξεκίνημά του.

Πρόκειται για το περιοδικό με τίτλο “EducatioNext” (http://educationext.gr) ISSN: 2653-9403. Ελεύθερη απόδοση του όρου: Θα είναι το περιοδικό για το επόμενο βήμα της εκπαίδευσης, το περιοδικό για την εκπαίδευση που έρχεται. Το περιοδικό είναι υπό τη σκέπη του “Νέου Παιδαγωγού.

Η πρωτοτυπία αυτού του περιοδικού έγκειται στο εξής: Ότι θα είναι μονοθεματικό. Δηλαδή, κάθε φορά (κάθε τετράμηνο) θα επιλέγεται από τη Συντακτική Επιτροπή, μια μόνο θεματική περιοχή, στην οποία θα δέχεται άρθρα για δημοσίευση! Π.χ, για το επόμενο τεύχος, θα δεχτούμε για κρίση, άρθρα, που θα αναφέρονται στην εξής θεματική περιοχή: “Θέματα καινοτομίας στην εκπαίδευση. Η εκπαίδευση του αύριο σήμερα, η εκπαίδευση για τον 21ο αιώνα.”

Ακόμη, το περιοδικό θα δημοσιεύει συνεντεύξεις Eλλήνων και ξένων επιστημόνων, με σημαντικό έργο στην καινοτομία στην εκπαίδευση. Για το επόμενο τεύχος έχουμε προγραμματίσει τη δημοσίευση της συνέντευξης που πήραμε από τον Gunther Kress (θεμελιωτή της θεωρίας της εικόνας και της κοινωνικής σημειωτικής).

Ας επισκεφτείτε το website του περιοδικού “EducatioNext” (http://educationext.gr) κι ας δείτε περισσότερα.

Με το μήνυμά μας αυτό, απευθύνουμε στους τους ενδιαφερόμενους, πρόσκληση κατάθεσης άρθρων ως τις 15-3-2019. Η πρόσκληση αφορά εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ EDUCATIONEXT (ISSN: 2653-9403)
http://educationext.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το νέο τεύχος του εκπαιδευτικού περιοδικού "eκπ@ιδευτικός κύκλος"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το 3ο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού "Επιστήμες  Αγωγής"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αφιερωμένο στη Διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών το νέο τεύχος του περιοδικού "Ανοικτή Εκπαίδευση"

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

2 Σχόλια

  1. Καλημέρα. ‘Εχω στείλει για δημοσίευση ένα άρθρο και περιμένω να κριθεί. Καταλαβαίνω πως είναι καλοκαίρι, αλλά θα ήθελα να ξέρω κάποιο χρονοδιάγραμμα απάντησης στο άρθρο που έστειλα. Ευχαριστώ
    Με εκτίμηση

  2. Πέτσος Κυριάκος

    Καλημέρα, δέχεστε ακόμα άρθρα για την καινοτομία στην εκπαίδευση; Υπάρχει κόστος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *