Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για την αποτελεσματική εκπαιδευτική πράξη και τη διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα

Διάδωσέ το

 

Αποτελεσματική Εκπαιδευτική Πράξη και Συμβουλευτική Διαχείρισης Κρίσεων στη Σχολική Κοινότητα

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει στο νέο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ή σε όποια πόλη υπάρξει ικανός αριθμός εγγραφών.

Το  επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αποτελεσματική Εκπαιδευτική Πράξη και Συμβουλευτική Διαχείρισης Κρίσεων στη Σχολική Κοινότητα» έχει διάρκεια 420 ώρες και έχει γενικό σκοπό την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων τόσο σε θεωρητικό, όσο και πρακτικό επίπεδο, που διευκολύνουν την καθημερινή παιδαγωγική πράξη καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση των κρίσεων στο σχολείο.

Με τη περάτωση του εκπαιδευτικού Προγράμματος, η επιτυχής παρακολούθηση των επιμέρους διδακτικών ενοτήτων και η υλοποίηση της Πρακτικής Εφαρμογής στην τάξη τους, οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στην «Αποτελεσματική εκπαιδευτική πράξη και συμβουλευτική διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα».

Οι 420 ώρες φόρτου εργασίας αντιστοιχούν σε 30 ΕCTS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Εξετάζεται η θέσπιση του διετούς κλειδώματος των πινάκων

 Το πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο και μοριοδοτούμενο καθώς ικανοποιεί όλα τα προαπαιτούμενα της σχετικής νομοθεσίας συγκεκριμένα οι κατέχοντες τη βεβαίωση παρακολούθησης απολαμβάνουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

α) Οι υποψήφιοι για διορισμό με το σύστημα του ΑΣΕΠ (νόμος 4589 / 2019) ως Μόνιμοι ή Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μοριοδοτούνται με 2 μονάδες.

β) Οι υποψήφιοι για τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών και Υποδιευθυντών σχολικών μονάδων μοριοδοτούνται με 0,5 μονάδες.

γ) Οι υποψήφιοι για τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης ( νόμος 4547/ 2018) μοριοδοτούνται με 0,5 μονάδες.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με βάση τις αρχές και τις διαδικασίες της μικτής μορφής εκπαίδευσης (blended learning ) που θεωρείται η πλέον κατάλληλη, για τα προγράμματα που παρέχονται στο πλαίσιο της διά βίου μάθησης.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες ( τύπος εκπαίδευσης, διδακτικές ενότητες, κόστος συμμετοχής, αίτηση)

 

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *