Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζ. Μακρή: Πολύ νωρίς στη θέση τους νεοδιοριζόμενοι και αναπληρωτές

Διάδωσέ το

 

Νεοδιοριζόμενοι και αναπληρωτές θα είναι πολύ νωρίς στη θέση τους, ενημέρωσε η υφυπουργός Παιδείας, κα Ζέττα Μακρή, μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky, για τα εκπαιδευτικά θέματα και την επικαιρότητα.

Η υφυπουργός αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα έχουμε τον Σεπτέμβρη στα σχολεία.

“Από Σεπτέμβρη θα έχουμε σύγχρονα σχολεία, με αξιολόγηση, με αυτονομία και θα έχουμε αλλαγές όπως  την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή, τις  δραστηριότητες των αγγλικών στα νηπιαγωγεία, τα εργαστήρια δεξιοτήτων που θα ισχύουν στο σύνολο των σχολείων, τον διπλασιασμό των πρότυπων και πειραματικών σχολείων, τα 123 νέα προγράμματα σπουδών, την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και την Ψηφιακή αναβάθμιση των διαδικασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Απαντώντας για τα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων, η υφυπουργός σημείωσε ότι  “τα καλά και θετικά αποτελέσματα στην εκπαίδευση θα φανούν χρόνια αργότερα, η διαφορά όμως θα φανεί από την επόμενη χρονιά. Στην εκπαίδευση τα βήματα τα σταθερά αποδίδουν αργότερα”, είπε η ίδια.

Εργαστήρια δεξιοτήτων: Απόφαση της υφ. Παιδείας για την υλοποίησή τους

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *