Κορονοϊός: Δασκάλα και 7 στα 19 παιδιά της τάξης κρούσματα

Διάδωσέ το

Όλα ξεκίνησαν με τη διαπίστωση κρούσματος κορονοϊού σε δασκάλα της Γ’ τάξης του σχολείου, και  έγινε και μοριακός έλεγχος των μαθητών. Το αποτέλεσμα ήταν ότι 7 στα 19 παιδιά του τμήματος βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, ενώ δεν είναι γνωστό έως σήμερα Τρίτη το μεσημέρι πόσα παιδιά θα έπρεπε να εξεταστούν εκ νέου.

Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Σπέρκος Δημοτικού Σχολείου της Μυτιλήνης, μιλώντας στην εκπομπή «Ανθέων 99», σύμφωνα με δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας  www.stonisi.gr

Την Παρασκευή 3Ο Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι εκπαιδευτικός του σχολείου είναι θετική στον κορονοϊό. Μέχρι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αρμοδίως στους γονείς για το τι πρέπει να κάνουν με τα παιδιά τους. Οι ίδιοι μέσω διαδικτυακής ομάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο αποφάσισαν να μην τα στείλουν στο σχολείο. και να μπουν από μόνοι τους σε καραντίνα. Την ίδια μέρα έλαβαν, όπως αναφέρει ο κ. Σπέρκος ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, που είχε προωθηθεί από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ότι θα ανασταλεί η λειτουργία του τμήματος, χωρίς άλλη ενημέρωση.

«Οτιδήποτε θα σας περιγράψω ότι έγινε, ήταν από δική μας πρωτοβουλία», επεσήμανε ο κ. Σπέρκος.

«Εμείς οι ίδιοι αρχίσαμε να παίρνουμε τηλέφωνα στον ΕΟΔΥ, στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης, δεν ξέραμε τι να κάνουμε, δεν υπήρχαν καν οδηγίες και επίμονα ζητούσαμε να γίνει έλεγχος των παιδιών μας»

Διαβάστε εδώ τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *