ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τροποποίηση της Y.A για την Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης.

Διάδωσέ το

 

Ανάληψη υπηρεσίας

Τροποποίηση της με αριθμ. 164700/Δ2/03-10-2018 υπουργική απόφαση με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2018-2019» (Β΄ 4517).

Τα δύο πρώτα εδάφια της παραγράφου 9 του Άρθρου Μόνου της με αριθμ. 164700/Δ2/03-10-2018 υπουργική απόφαση (Β΄ 4517) αντικαθίστανται ως εξής:

«Σε επίπεδο Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συστήνεται, με απόφαση του οικείου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Συντονιστική Ομάδα Δομών Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (Σ.Ο.Δ.Α.Ε.), η οποία αποτελείται από:

Α) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.), ως Πρόεδρο,

Β) τον Οργανωτικό Συντονιστή του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. στην περιοχή αρμοδιότητας του οποίου ανήκει η Δ.Δ.Ε.,

Γ) ένα (1) έκτων αριθμ. 2 και 3 τακτικών οριζόμενων μελών του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και

Δ) έναν (1) Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου αντίστοιχου των διδασκόμενων μαθημάτων σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, που ανήκει σε ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης ή έναν (1) εκπαιδευτικό κλάδου αντίστοιχου των διδασκόμενων μαθημάτων σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα με τουλάχιστον δεκαπενταετή προϋπηρεσία, που ανήκει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.».

Το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 11 του Άρθρου Μόνου της με αριθμ. 164700/Δ2/03-10-2018 υπουργική απόφαση (Β΄ 4517) αντικαθίσταται ως εξής: «Οι δαπάνες κάλυψης των οδοιπορικών για τις επιτόπιες εποπτείες καλύπτονται από τον ΚΑΕ της οικείας Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης ή Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης βάσει της κείμενης νομοθεσίας.».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Οι Κοινωνικές Επιστήμες στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *