ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταπτυχιακό στην Παιδαγωγική και τις Θετικές επιστήμες, χωρίς τέλη φοίτησης

Διάδωσέ το

 

Η Παιδαγωγική ως επιστήμη και πράξη σε σύγχρονα περιβάλλοντα μάθησης  
 Θετικές Επιστήμες στην Εκπαίδευση 

Ένα ακόμη ΠΜΣ από το ΠΤΔΕ Κρήτης με δύο ειδικεύσεις και χωρίς τέλη φοίτησης προκηρύχθηκε με την περίοδο  των αιτήσεων να είναι  ακόμη ενεργή. Χθες το fresh-education.gr σας ενημέρωσε για το ΠΜΣ του ΤΕΕΑΠΗ της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών για το οποίο οι αιτήσεις ξεκινούν την Τετάρτη (Δείτε εδώ)

Η προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών από το ΠΤΔΕ Κρήτης

Tο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Επιστήμες Αγωγής», προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 δεκατέσσερις (14) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών στις παρακάτω ειδικεύσεις:

 Η Παιδαγωγική ως επιστήμη και πράξη σε σύγχρονα περιβάλλοντα μάθησης (6 θέσεις)
 Θετικές Επιστήμες στην Εκπαίδευση (8 θέσεις)

Το πρόγραμμα διαρκεί τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα, είναι πλήρους φοίτησης, με υποχρεωτική παρακολούθηση των μαθημάτων και δεν έχει τέλη φοίτησης. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2019. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση υποψηφιότητας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail, προσδιορισμός της ειδίκευσης της επιλογής τους –μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση από το site του Τμήματος www.edc.uoc.gr/εκπαίδευση/μεταπτυχιακές σπουδές) 2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας 3. Αντίγραφο πτυχίου-διπλώματος(και πιστοποιητικό ισοτιμίας από ΔΟΑΤΑΠ για τους πτυχιούχους Πανεπιστημίου του εξωτερικού). 4. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα 5. Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας 6. Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου ότι μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της υποχρεωτικής φοίτησης, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει αίτηση μόνο σε μία ειδίκευση και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν από Δευτέρα 1/7 έως και Δευτέρα 15/7 στη Γραμματεία του Τμήματος (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης- Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνο 74100 Τηλ. 28310 – 77594/5, 77634 και fax 28310-77596)

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει μέσα από γραπτές εξετάσεις και συνέντευξη, που θα διενεργηθούν το διάστημα 12-13 Σεπτεμβρίου 2019. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν ως εξής:

1. Συνέντευξη Πέμπτη 12/9 (η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα του τμήματος) 2. Μάθημα ειδίκευσης Παρασκευή 13/9, 10.00-13.00 3. Αγγλική Γλώσσα Παρασκευή 13/9, 14.30-17.30

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και την εξεταστέα ύλη βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος www.edc.uoc.gr.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Ιωάννης Σπαντιδάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  

Δείτε εδώ επίσης την προκήρυξη του ΠΜΣ “Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση” από το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι, για εκπαιδευτικά νέα μόνο, βρείτε εδώ τη σελίδα του fresh-education.gr  στο f/b

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Προκήρυξη ΠΜΣ: “Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση”

 

Δείτε επίσης

Μέχρι τις 22 Ιουνίου 2023 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εξ αποστάσεως σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Διάδωσέ το Μέχρι τις 22 Ιουνίου 2023 υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις για εισδοχή στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *