ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ν. Κεραμέως: “Προσπαθούμε να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου”

Διάδωσέ το

Για τις αλλαγές στις πανελλαδικές εξετάσεις, το νέο τρόπο εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και για την προσπάθεια που γίνεται να ανοίξουν τα σχολεία, μίλησε η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.  

“Οι αλλαγές για τις Πανελλαδικές είναι προτάσεις,  οι οποίες είναι υπό συζήτηση”, ανέφερε η υπουργός και “η πρόθεση είναι να εφαρμοστούν από φέτος, χωρίς όμως να επηρεάζουν την προετοιμασία των μαθητών”.

Η υπουργός Παιδείας  σημείωσε ότι “πάμε να διορθώσουμε παθογένειες δεκαετιών, όπως το να μπαίνει κανείς με 1, με 2 και με 3 στο Πανεπιστήμιο και επίσης να υπάρχουν απεριόριστες επιλογές στο μηχανογραφικό, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μην ενθαρρύνουμε τα παιδιά να κάνουν πιο συνειδητές επιλογές”

Τι είπε η υπουργός Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων

“Είναι απόλυτη προτεραιότητά μας να ανοίξουν τα σχολεία. Η προσπάθεια που γίνεται είναι  να ανοίξουν τα σχολεία  στις 8 Ιανουαρίου, μετά τα Φώτα. Όπως πάντα  θα περιμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών προτού πάρουμε τις όποιες αποφάσεις σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων. Η τηλεκπαίδευση προχωρά κανονικά και το ίδιο η ύλη, αλλά τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την δια ζώσης διδασκαλία”

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *