Οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας: Αποτύπωση ζητά το ΥΠΑΙΘ

Διάδωσέ το

Οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας: Αποτύπωση ζητά το ΥΠΑΙΘ

Οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας: Με έγγραφο  που απέστειλε στους Περιφερειακούς Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και στους Διευθυντές A/θμιας Εκπαίδευσης, η Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κα Αναστασία Γκίκα ζητά τον υπολογισμό των οργανικών θέσεων ανά περιοχή μετάθεσης κατά κλάδο και ειδικότητα

Το έγγραφο αναλυτικά:

Αποτύπωση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Με ευθύνη των Διευθυντών Εκπαίδευσης όσον αφορά στην ορθότητα των δηλωθέντων στοιχείων, πρέπει έως 28 Ιανουαρίου 2021, να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση ppe3@minedu.gov.gr από  την αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμπληρωμένοι οι συνημμένοι πίνακες.  

Για τον υπολογισμό των οργανικών θέσεων ανά περιοχή μετάθεσης και κατά κλάδο και ειδικότητα, θα  ληφθούν υπόψη: 

όλες οι σχολικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των δομών της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, των  Πειραματικών Σχολείων Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, καθώς και των Πρότυπων και Πειραματικών  Σχολείων. 

οι ισχύουσες διατάξεις (Νόμοι, Υπουργικές Αποφάσεις κ.τ.λ.) αναφορικά με τα ωρολόγια προγράμματα, σύμφωνα με τις ισχύουσες Υ.Α., εγκυκλίους και οδηγίες που εκδίδονται αρμοδίως από τη Δ/νση  Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε., και τη Δ/νση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ. 

Επισημαίνεται ότι ο μη σωστός έλεγχος εμπίπτει στις διατάξεις του εδαφίου β της παρ. 1 του άρθρου  107 του Ν.3528/2007, όπως ισχύει.

Το έγγραφο

Δείτε εδώ το αντίστοιχο έγγραφο για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση

 

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *