ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορισμός δικάσιμου από το ΣτΕ της αιτήσεως ακύρωσης της παράτασης των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών 2018-2019

Διάδωσέ το
ΘΕΜΑ: Ορισμός δικάσιμου για τη συζήτηση της αιτήσεως ακυρώσεως 

Αξιότιμοι κύριοι.

Σας ενημερώνουμε ότι η Δικηγορική Εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει την κατάθεση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας των ομαδικών αιτήσεων ακυρώσεως και αιτήσεων αναστολής εκτελέσεως κατά της υπ’ αριθμ. 131407/Ε1/24.08.2019 αποφάσεως της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων [«Παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών/ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), σχολικού έτους 2018-2019»] (ΦΕΚ τ. Β΄ αριθμ. 3283/27.08.2019), καθώς και των συναφών πράξεων που αφορούν την πρόσληψη, με βάση την απόφαση αυτή, αναπληρωτών ή ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για το διδακτικό έτος 2019-2020.

Με πράξη του Συμβουλίου της Επικρατείας ορίσθηκε ήδη δικάσιμος για τη συζήτηση των αιτήσεων ακυρώσεως η 28η Νοεμβρίου 2019 με εισηγητή τον Πάρεδρο κ. Ιωάννη Παπαγιάννη. Υπενθυμίζεται ότι εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται η έκδοση από το Συμβούλιο της Επικρατείας των αποφάσεων επί των αιτημάτων μας για την αναστολή εκτελέσεως των ως άνω προσβαλλομένων διοικητικών πράξεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Συμπλήρωση ωραρίου αναπληρωτών ΕΣΠΑ ΠΕ70 και ειδικοτήτων στην ευέλικτη ζώνη και ενισχυτική διδασκαλία

 https://porto-rafti.gr

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *