ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εισήγηση για την πρόσβαση των εκπαιδευτικών στα πρατήρια της Αστυνομίας

Διάδωσέ το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ συναντήθηκε την Τετάρτη 12/12/2018 με την  Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου

Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ, κατέθεσε αίτημα στην Υφυπουργό,  να έχουν οι καθηγητές τη δυνατότητα πρόσβασης στα πρατήρια της Ελληνικής Αστυνομίας  και η σίτιση μονίμων και αναπληρωτών να γίνεται στις Λέσχες της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Υφυπουργός εξέφρασε την θετική της εισήγηση προς τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος και θα πάρει την τελική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στο νοσοκομείο Λυκειάρχης- Τον ξυλοκόπησε γονέας

Το Δελτίο Τύπου της ΟΛΜΕ  

Αθήνα, 14/12/18

Συνάντηση της ΟΛΜΕ με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Την Τετάρτη 12/12/2018 έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΟΛΜΕ με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Η αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ κατέθεσε στην Υφυπουργό σειρά αιτημάτων, μεταξύ των οποίων να δοθεί στους λειτουργούς Μέσης Εκπαίδευσης η δυνατότητα πρόσβασης στα πρατήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως επίσης και η σίτιση μονίμων και αναπληρωτών στις Λέσχες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Υφυπουργός αποδέχτηκε τα αιτήματα και εξέφρασε την θετική της εισήγηση προς τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος και θα πάρει την τελική απόφαση.

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *