Πρόσκληση πρόσληψης ωρομίσθιου προσωπικού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Διάδωσέ το

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με την αριθμ. 126796/Ε1/22-09-2020 (ΑΔΑ: 9ΘΞΤ46ΜΤΛΗ-ΝΦ8) πρόσκληση, καλεί τους ενδιαφερόμενους, εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν με ωριαία αντιμισθία στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια με Λ.Τ. Γέρακα, Αμπελοκήπων – Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης και στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια Αθηνών, Περιστερίου, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κοζάνης και Μεσολογγίου για το σχολικό έτος 2020-2021, να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους στα παραπάνω Σχολεία, ως εξειδικευμένοι στα αντικείμενα του Κινηματογράφου, Κίνησης – Χορού, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, από την Τετάρτη 23/9 και ώρα 14:00 έως και τη Τρίτη 29/9/2020 και ώρα 14:00.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα της Δικτυακής Πύλης e-IEP – Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π. – (https://iep.edu.gr/services/mitroo). Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. (www.minedu.gov.gr).

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *