ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη προκήρυξη ΑΣΕΠ 2020: Πρόσληψη 5.250 εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής

Διάδωσέ το

Γενικών Καθηκόντων

Η πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το 2020 θα αφορά στην πρόσληψη 5.250 εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr

Όπως είχε τονίσει η κα Κεραμέως, στην ομιλία της κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό  του 2020, εκτός από τις πιστώσεις για τον διορισμό 4.500 μόνιμων εκπαιδευτικών και ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση,υπάρχουν πιστώσεις και για το διορισμό 5.250 μόνιμων εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης.

Δείτε την πρόσκληση για μόνιμο διορισμό Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Καταγγελία για την κατανομή των 4.500 θέσεων διορισμών - τις τοποθετήσεις για το Ε.Ε.Π. Ε.Β.Π. και πλαίσιο διεκδίκησης

Όσον αφορά τη ζήτηση, αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 150.000 υποψήφιους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η προκήρυξη, η οποία πιθανότατα θα ονομαστεί 1ΓΕ/2020, αποστέλλεται άμεσα από το ΑΣΕΠ στον αρμόδιο φορέα (υπουργείο Παιδείας) για σύμφωνη γνώμη και στη συνέχεια, αμέσως μετά τις γιορτές θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για πάρει ΦΕΚ και να δημοσιευθεί, ώστε να ξεκινήσουν οι σχετικές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Μονιμοποίηση εκπαιδευτικών μετά από τον διορισμό

Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε εδώ στη σελίδα του fresh education στο f/b

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

6 Σχόλια

  1. Χωρίς γραπτό διαγωνισμό με δημοσιευόμενα ονόματα και βαθμολογίες, μιλάμε για παρωδία ΑΣΕΠ και τίποτε παραπάνω.

    • ΚΑΙ γραπτο διαγωνισμο ΑΣΕΠ τον ιουλιο μας λεγατε κυρια ΚΕΡΑΜΕΩΣ!Τι εγινε; αλλα λογια να αγαπιομαστε;ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!Μακαρι να γινει γρηγορα να γλυτωσουμε!ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ…….

    • Τι εννοεις ελευθερε;

      • Εννοώ ότι ο μόνος αδιάβλητος, αντικειμενικός τρόπος διορισμού πρέπει να είναι ο γραπτός διαγωνισμός μερίμνη του ΑΣΕΠ και ότι πρέπει να δημοσιεύονται ονόματα υποψηφίων (ΟΧΙ αρ. δελτίου ταυτότητος ή ΑΦΜ) και αναλυτική βαθμολογία σε γνωστικό αντικείμενο, διδακτική, παιδαγωγικά στην 1η φάση καθώς και στην 2η φάση μαζί με τον υπολογισμό των λοιπών μορίων (από βαθμό πτυχίου, προϋπηρεσία, β΄ πτυχίο, μεταπτυχιακό/διδακτορικό κ.τ.τ.) και όχι μόνο στην 3η φάση (ΦΕΚ διορισμού), όταν πλέον είναι αργά για ενστάσεις σε τυχόν μαγειρέματα. Σκέτη επεξεργασία των δικαιολογητικών από το ΑΣΕΠ αλλά χωρίς γραπτό διαγωνισμό, όπως γίνεται κακώς, κάκιστα με τους υπολοίπους δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους (θα) είναι σκέτη κοροϊδία.

        Επαναλαμβάνω: μόνο γραπτός διαγωνισμός με διαφάνεια διασφαλίζει την αξιοκρατία. Αλλ’ ως φαίνεται, η ήττα τουβλέως και το κώμα* της απεχθάνονται την αξιοκρατία, ασχέτως του σανού που μοιράζουν αφθόνως στα λόγια.

        * Σκόπιμος η ανορθογραφία.

  2. Εδώ θα κάνει αίτηση και η κουτσή Μαρία, αφού σχεδόν όλα τα πτυχία θα μπορούν να πάρουν μέρος. Απλά τραγικό! Πώς γίνεται λόγος για εκπαιδευτικους και παίρνουν μέρος μέχρι και πτυχία ΤΕΙ και ΔΕ νοσηλευτικήΣ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *