Σε σχέδιο προγραμματισμού εκπαιδευτικού έργου θα ενημερωθούν οι Διευθυντές Σχολείων από στελέχη των Π.Ε.Κ.Ε.Σ

Διάδωσέ το

  θα προταθεί από την πλευρά του Υπουργείου ένα σχέδιο προγραμματισμού εκπαιδευτικού έργου με ενδεικτικούς άξονες

Σύμφωνα με το σχέδιο για τις νέες δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου ο Σύλλογος Διδασκόντων, κατά την έναρξη του σχολικού έτους θα συνεδριάζει για τη σύνταξη του προγραμματισμού και θα μπορεί να καλεί στελέχη του Π.Ε.Κ.Ε.Σ, του Κ.Ε.Σ.Υ ή του Κ.Ε.Α για να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός κατάλληλου σχεδίου δράσης  της σχολικής μονάδας για την επίτευξη των στόχων του εκπαιδευτικού έργου.

www.fresh-education.gr

Όπως στις διαδικασίες αυτοαξιολόγησης (2013-2014) υπήρχε ένα προτεινόμενο/ενδεικτικό πλαίσιο δεικτών, έτσι και αυτή τη φορά θα προταθεί από την πλευρά του Υπουργείου ένα σχέδιο προγραμματισμού εκπαιδευτικού έργου σχολικής μονάδας με ενδεικτικούς άξονες( δείκτες) το οποίο θα περιλαμβάνει και οδηγίες συμπλήρωσης. Στελέχη των Π.Ε.Κ.Ε.Σ θα αναλάβουν να ενημερώσουν τους διευθυντές των σχολείων σχετικά.

Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία των αυτοαξιολογήσεων και προγραμματισμών  σχολικών μονάδων καθώς και το υλικό της περασμένης περιόδου παραμένουν  στην ιστοσελίδα της ΑΕΕ- Παρατηρητήριο( αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου) http://aee.iep.edu.gr/.

Η ΑΕΕ   λόγω “κακής” ορολογίας  δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί ξανά ως αποθετήριο.

Δείτε επίσης

σχέδια δράσης

Οι εκπαιδευτικοί έχουν τα μέσα της εργασίας τους ενσωματωμένα στον εαυτό τους

Διάδωσέ το Οι εκπαιδευτικοί έχουν τα εργαλεία τους, τα μέσα της εργασίας τους (γνώσεις, διανοητικές …

Πρώτο σχόλιο

  1. Ό,τι ακριβώς έκανε κι ο Σαμαράς με τον Αρβανιτόπουλο δηλαδή. Απορώ γιατί ρίξαμε εκείνη την κυβέρνηση και φέραμε ΣΥΡΙΖΑ που θα μας κάνει κανονικότατη αξιολόγηση μέχρι και στα κορδόνια των παπουτσιών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *