Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ και δέος στην εκπαίδευση: Υποβιβασμοί δημοτικών σχολείων!

Διάδωσέ το

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο fresh -education.gr αναμένονται ανακοινώσεις για υποβιβασμούς δημοτικών σχολείων. Εξαθέσια δημοτικά σχολεία θα γίνουν πενταθέσια ή τετραθέσια και τετραθέσια δημοτικά, τριθέσια.

Η εξέλιξη αυτή, θα δημιουργήσει ντόμινο δυσμενών συνεπειών στα σχολεία, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές:  Συμπτύξεις τμημάτων, λειτουργικές υπεραριθμίες και μετακινήσεις εκπαιδευτικών, αλλαγή των προγραμματισμών των σχολείων.

Θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο μετά την έναρξη του σχολικού έτους και μια από τις καινοτομίες του “νέου σχολείου”

Ήδη  σύλλογοι γονέων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις

Δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Αυτή τη στιγμή έχει δοθεί εντολή από το υπουργείο να κλείσουν όλα τα ολιγομελή τμήματα και να πάμε σε τμήματα 27 και 28 μαθητών, είπε ο Νεκτάριος Κορδής στο διαδικτυακό κανάλι «Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα» και σε συνέντευξη που έδωσε στην Λαύρα Αργυροπούλου. Ο πρώην αιρετός του ΚΥΣΔΕ αποκάλυψε ότι η εντολή που έχει δοθεί είναι, “Στους 56 μαθητές θα κάνετε δύο 28αρια τμήματα” και ότι αυτή τη στιγμή διακινείται ένα  excel σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με το οποίο γίνεται και το κλείσιμο των τμημάτων. “Η σφαγή των αμνών” θα γίνει τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Κορδής σημειώνοντας ότι ξαφνικά μέσα στον Οκτώβρη θα κλείσουν τμήματα και θα βρεθούν άνθρωποι στον αέρα με στόχο να μην γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Διαβάστε σήμερα ειδήσεις του fresh education

Αξιολόγηση: «Εξαφάνισαν» δείκτες για να μην μιλούν οι εκπαιδευτικοί για τις ελλείψεις στα σχολεία

Μήνυμα από Αυστραλία που έχουν δοκιμάσει αξιολόγηση: «Θέλουμε να κάνουμε μάθημα»

Πατήστε για τη σελίδα του fresh -education.gr στο facebook εδώ

Πηγή: fresh-education

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *