Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Κατάρτισης με την UN Secretary General’s Envoy on Youth

Διάδωσέ το

Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Γεώργιος Βούτσινος και η Γενική Γραμματέας Π/θμιας, Δ/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κα Αναστασία Γκίκα, συναντήθηκαν με την κα Jayathma Wicramanayake, UN Secretary General’s Envoy on Youth, την οποία συνόδευε η κα Mette Lybye Poulsen, Programme Officer και η κα Πολυξένη Πασσά εκ μέρους του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βούτσινος παρουσίασε τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για το σχεδιασμό της εθνικής πολιτικής στον τομέα της Νεολαίας και η Γενική Γραμματέας κα Γκίκα, θέματα που αφορούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επιπλέον, ο κ.Γ.Βούτσινος, παρουσίασε στην κα Jayathma Wicramanayake τις δράσεις του ΥΠΑΙΘ για τη στήριξη των νέων στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των νέων αιτούντων άσυλο και των προσφύγων.

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *