ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνδρομή ΟΛΜΕ-ΕΛΜΕ από τη μισθοδοσία με υπεύθυνες δηλώσεις

Διάδωσέ το

Εντοπιότητα

Συνδρομή ΟΛΜΕ-ΕΛΜΕ.

ΣΧΕΤ.: Το από 23-4-2019 έγγραφο της Ο.Λ.Μ.Ε. και το από 7-5-2019 έγγραφο της Ε.Λ.Μ.Ε.

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να παρακρατείται συνδρομή 0,58€ ανά μήνα υπέρ Ο.Λ.Μ.Ε. και 0,25€ ανά μήνα υπέρ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μέσω της μισθοδοσίας από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών από το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό που μισθοδοτείται από τη Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό που υπηρετεί ή ανήκει οργανικά στο σχολείο σας ότι θα πρέπει να συμπληρώσει υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνει ότι επιθυμεί ή δεν επιθυμεί την παρακράτηση της συνδρομής Ο.Λ.Μ.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μέσω της μισθοδοσίας του.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα συγκεντρωθούν και θα παραμείνουν στα σχολεία. Οι διευθυντές τους θα πρέπει να αποστείλουν στη Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας έγγραφο όπου θα αναγράφονται οι εκπαιδευτικοί (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Μητρώου Εκπαιδευτικού) που επιθυμούν την παρακράτηση της συνδρομής Ο.Λ.Μ.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μέσω της μισθοδοσίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ενημέρωση για την επιστροφή κράτησης στους Δημοσίους Υπαλλήλους

ΔΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε επίσης

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024

Διάδωσέ το Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024 Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *