ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

11 Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου σε αίθουσα 35 τ.μ.

Διάδωσέ το

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Λάρισας ‘’Κων/νος Κούμας‘’,  Παπαποστόλου Δημήτριος ,μιλώντας στην Εφημερίδα ”ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ”της Λάρισας,   καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου στο ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, σύμφωνα με τη δημοσίευση της εφημερίδας, αναφέρει σχετικά: “Προχώρησαν άρον-άρον σε επιλογές Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου προκειμένου να ελέγξουν τις νέες Δομές της Εκπαίδευσης –τελικά δεν τα κατάφεραν, επιλέχθηκε το 70% των πρώην Σχολικών Συμβούλων- και δε φρόντισαν να εξασφαλίσουν στους Συντονιστές το βασικό, ανθρώπινες συνθήκες για να λειτουργήσουν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Επιπλέον μοριοδότηση εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες

«Στοίβαξαν» στην κυριολεξία 32 εκπαιδευτικούς-επιστήμονες σε δύο αίθουσες του 1ου Γυμνασίου Λάρισας. Μάλιστα οι 11 Συντονιστές ΠΕ 70 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε μια αίθουσα 35 τ.μ. Ανάλογα και οι Συντονιστές ΠΕ 60 Προσχολικής Αγωγής. Μπορεί προσωπικά να διαφωνώ με τον νέο θεσμό, αλλά ως Πρόεδρος ενός από τους μεγαλύτερους Επιστημονικούς Συλλόγους της Θεσσαλίας και της χώρας μας γενικότερα, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας», δεν μπορώ να δεχτώ την απαξίωση των εκπαιδευτικών-Συντονιστών, μελών του Συλλόγου μας, από την πλευρά της Πολιτείας. Αν το Υπουργείο αδυνατεί να βρει στέγη για τους συναδέλφους Συντονιστές, ας αναθεωρήσει την αρχική του απόφαση και να τους τοποθετήσει στις τέσσερις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Θεσσαλίας.

Ο Έλληνας εκπαιδευτικός απαιτεί αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, απαιτεί σεβασμό από την Πολιτεία!

www.eleftheria.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αιτήσεις για την επιλογή 90 σχολείων στο πρόγραμμα: «Ένα ανοιχτό σχολείο σε μια ανοιχτή κοινωνία»

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

3 Σχόλια

  1. ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ

    Γιατί πηγαίνουν όλοι στο ΠΕΚΕΣ; Σε άλλα ΠΕΚΕΣ πήγαν μια φορά στην αρχή για να εκλέξουν Οργανωτικό και από τότε δεν τους ξαναείδε κανείς.

  2. Το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι το μόνο που κάνουν οι ΣΕΕ σε τέτοιες αίθουσες ειναι να μιλάνε μεταξύ τους, καθώς το “συλλογικό” ΠΕΚΕΣ δεν τους αφήνει ούτε να πάνε στα σχολεία μπας και χάσει τον έλεγχο και αναδειχτεί κάποιος ατομικά

  3. Και πολλά τους είναι 35 τ.μ.. Έτσι, μήπως θυμηθούν πώς είναι χιλιάδες πραγματικοί Εκπαιδευτικοί στα σχολεία, οι αργόμισθοι χαραμοφάηδες. Ευκαιρία δε να δείξουν την ευελιξία και την… κΕνοτομία* τους!

    * Σκόπιμος η ανορθογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *