ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σ. Ζαχαράκη: “Ένεση” με μόνιμους διορισμούς το 2021- υπάρχουν αυξημένες ανάγκες

Διάδωσέ το

“Τα μικρούλια μας έβαλαν τις μάσκες”  ανέφερε χαρακτηριστικά η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στο TheCaller.gr και τον Αιμίλιο Περδικάρη, θέλοντας να τονίσει την πειθαρχία που έχουν επιδείξει  οι μικροί μαθητές στη χρήση της μάσκας στα σχολεία.

Τα σχολεία έως τώρα τα έχουν πάει πολύ καλά, ανέφερε η υφυπουργός. Ο ρυθμός διασποράς του ιού, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι  πολύ χαμηλός έως και ανύπαρκτος, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει έξω από τα σχολεία,  συμπληρώνοντας ότι “στους εκπαιδευτικούς έχει πέσει ένα μεγάλο βάρος  γιατί πέρα από το παιδαγωγικό κομμάτι πρέπει να εφαρμόσουν και τα υγειονομικά  μέτρα”

Διορισμοί εκπαιδευτικών – αυξημένες  οι ανάγκες 

Σχετικά με τους διορισμούς εκπαιδευτικών η υφυπουργός ανέφερε ότι θα ξεκινήσουν από το 2021 με διορισμούς εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι 5250 εκπαιδευτικοί θα διοριστούν μέσα στο 2021 και οι υπόλοιποι 5250 την επόμενη χρονιά.  Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτή την “ένεση” με τους μόνιμους διορισμούς γιατί ο ρυθμός των αναπληρωτών τα τελευταία χρόνια αυξάνεται που σημαίνει ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες, συμπλήρωσε η υφυπουργός.

Όλα όσα είπε η Σοφία Ζαχαράκη στο thecaller.gr:

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *