ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σ. Ζαχαράκη για νηπιαγωγό στον Πέπλο Έβρου: Άξια εκπαιδευτικός, με το καλό να διοριστεί του χρόνου!

Διάδωσέ το
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου, όταν η Χρυσάνθη Μπαξεβάνη έφτασε ως νηπιαγωγός στο ακριτικό χωριό. Η εικόνα που αντίκρισε ήταν αποκαρδιωτική. Το κτίριο θύμιζε γιαπί, είχε να βαφτεί χρόνια, τα παιχνίδια στην αυλή ήταν σε άσχημη κατάσταση και ταυτόχρονα επικίνδυνα για τα παιδιά. Η νηπιαγωγός πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη την κατάσταση στα χέρια της και μαζί με τους γονείς και τοπικούς φορείς έγιναν οι ίδιοι τους μάστορες και κατάφεραν να μεταμορφώσουν το σχολείο.

Σχόλιο της υφυπουργού Παιδείας κ. Σοφίας Ζαχαράκη για τη νηπιαγωγό 

«Στο προηγούμενο σχολείο μου πήρε 3 μήνες. Φέτος τα καταφέραμε σε 1 μήνα. Αυτό που μένει τώρα είναι να διαμορφώσουμε τον αύλειο χώρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Τα λόγια αυτά μου είπε με ενθουσιασμό και χαρά η Χρυσάνθη Μπαξεβάνη, αναπληρώτρια νηπιαγωγός που υπηρετεί φέτος στον Πέπλο Έβρου και πρωτοστάστησε στην ανακαίνιση του νηπιαγωγείου της. Δίπλα της στάθηκε όλο το χωριό!

9 παιδάκια πάνε στο σχολείο που βρίσκεται κοντά στα σύνορα.

Είχε «φωτίσει» ξανά με την δημιουργικότητα και τον ζήλο της το σχολείο που υπηρέτησε την προηγούμενη χρονιά, στα Αμάραντα Ροδόπης. Εκείνο το σχολείο έχει πλέον αίθουσα ψυχοκινητικής και τραπεζαρία.

Άξια η εκπαιδευτικός μας και λαμπρό παράδειγμα προσφοράς. Με βραβευμένο έργο στην καινοτομία στη διδασκαλία στον διαγωνισμό «Education Leaders Awards».

Με το καλό να διοριστεί του χρόνου!

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *