ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υφυπουργός για σχολεία: Τα παιδιά κάθονται στο θρανίο, ένα ένα και ζικ ζακ

Διάδωσέ το

Δημοσιογράφος:  “Πώς κάθονται τα παιδιά στα θρανία.. και τα δύο μαζί; ”

“Τα παιδιά κάθονται στο θρανίο, ένα ένα και ζικ ζακ”,  ενημέρωσε  τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς,  η υφυπουργός Παιδείας, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και την εκπομπή “Μαζί δεν κάνουμε”, με τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

“Όλα τα παράθυρα στις σχολικές μονάδες είναι ανοικτά,  αρκεί να μας το επιτρέπει ο καιρός. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι συγκεκριμένες. Τα παράθυρα θα ανοίγουν συγκεκριμένες ώρες και θα αερίζονται οι αίθουσες”,  είπε η υφυπουργός Παιδείας, εξηγώντας ότι “οι οδηγίες ίσως δημιουργούν προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά είναι απαραίτητες για να συνεχιστεί η δια ζώσης διδασκαλία, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στη δημόσια υγεία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Η υφυπουργός αναφέρθηκε και στις ανησυχίες των εκπαιδευτικών, λέγοντας ότι αυτό συμβαίνει γιατί “αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και συνηγορούν ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα και να είναι προσεκτικοί”

Σχετικά με τους εμβολιασμούς ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα της θετικότητας των εκπαιδευτικών στον κορονοιό είναι ελάχιστα έως μηδενικά μέχρι αυτή τη στιγμή.

Τέλος, η υφυπουργός ενημέρωσε ότι “δε θα αφήσουμε τα σχολεία ακάλυπτα από εκπαιδευτικούς σε περίπτωση που θα προκύψουν ανάγκες, λόγω  ειδικών αδειών που θα πάρουν εκπαιδευτικοί

Δείτε επίσης

Αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό 2024-2025

Διάδωσέ το Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων απόσπασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *