ΕΛ.ΣΤΑΤ: Ανάθεση έργου σε 1300 ιδιώτες για έρευνα και συλλογή στοιχείων

Διάδωσέ το

έρευνα

Η ΕΛ.ΣΤΑΤ. θα προχωρήσει σε ανάθεση μίσθωσης έργου σε 1300 Ιδιώτες για έρευνα και συλλογή στοιχείων. 

Το έργο του ιδιώτη συνεργάτη (ΙΣ) περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή και συμπλήρωση στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά.
Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.

Επειδή για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων απαιτούνται πολλαπλές μετακινήσεις των ΙΣ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς και προσωπικές συνεντεύξεις με τους υπευθύνους αυτών, οι ΙΣ πρέπει να είναι υγιείς και να έχουν καλή φυσική κατάσταση και γνώση της ελληνικής γλώσσας, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες των ερευνών.
Η ειδικότητα των ανωτέρω Ιδιωτών Συνεργατών είναι αυτή του ερευνητή (συμπλήρωση ερωτηματολογίων στατιστικών ερευνών).
Το έργο εκτελείται εκτός της έδρας της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και των Υπηρεσιών Στατιστικής Νομών (ΥΣΝ), χωρίς συγκεκριμένο ωράριο εργασίας.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε δείγματα νοικοκυριών και επιχειρήσεων από όλη την ελληνική επικράτεια, τα οποία επιλέγονται από το Τμήμα Μεθοδολογίας, Ανάλυσης και Μελετών της ΕΛΣΤΑΤ.
Το έργο που θα ανατεθεί στους ανωτέρω Ιδιώτες Συνεργάτες θα έχει διάρκεια οκτώ μηνών, από 1 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου 2018.

ΑΜΟΙΒΗ

Το συνολικό ποσό της αμοιβής των χιλίων τριακοσίων (1300) Ιδιωτών Συνεργατών θα ανέλθει στο ποσό των τριών εκατομμυρίων τετρακοσίων εξήντα επτά χιλιάδων, εξακοσίων δέκα οκτώ ευρώ και δέκα έξι λεπτών (3.467.618,16 €) ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., και θα βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού της ΕΛ.ΣΤΑΤ (ΚΑΕ 0429α «Λοιπές αμοιβές φυσικών προσώπων που εκτελούν ειδικές υπηρεσίες», ΚΑΕ 9916 «Συμβόλαια χρηματοδότησης με Eurostat»), για τα οικονομικό έτος 2018.

Οι παραπάνω χίλιοι τριακόσιοι (1300) Ιδιώτες Συνεργάτες, που θα απασχοληθούν στην ΕΛ.ΣΤΑΤ θα είναι φυσικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας 18 έως 67 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *