Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόφαση του Δ.Σ της Δ.Ο.Ε για την ομάδα που διατηρεί στο facebook

Διάδωσέ το

Ευρωπαϊκό Σχολικό Πρόγραμμα

 

Θέμα: “Απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για την παρουσία της Ομοσπονδίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”

Με αφορμή δυσάρεστα περιστατικά που προκύπτουν, κατά διαστήματα, από αναρτήσεις και αντίστοιχες συζητήσεις μελών της ομάδας που διατηρεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας στο Facebook, τα οποία δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ο.Ε. αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο σύνολό της, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποφάσισε να εντατικοποιήσει την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συντεταγμένο τρόπο διασφαλίζοντας το κύρος της Δ.Ο.Ε. και τη δημόσια εικόνα του κλάδου προχωρώντας στις εξής ενέργειες:

Ορίζεται δοκιμαστική περίοδος 10 ημερών (έναρξη ισχύος των κανόνων από την 6η Δεκεμβρίου) της υπάρχουσας σελίδας της Δ.Ο.Ε. στο Facebook με τους εξής όρους:

• Κάθε μέλος έχει δυνατότητα μιας (1 ) μόνο ανάρτησης την ημέρα.
• Κάθε μέλος έχει δυνατότητα να σχολιάζει μόνο μία (1) ανάρτηση την ημέρα.
• Όσα μέλη δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα διαγράφονται από την ομάδα.
• Δημιουργείται επίσημο προφίλ-λογαριασμός της Δ.Ο.Ε. από το οποίο θα πραγματοποιούνται οι αναρτήσεις του Δ.Σ., μέσω του οποίου θα ελέγχεται η τήρηση των κανόνων και θα δρομολογούνται οι απαραίτητες ενέργειες. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που διατηρούν λογαριασμό στο facebook θα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ως συντονιστές της σελίδας.

Εάν έπειτα και από τα παραπάνω, δεν λειτουργήσει ομαλά η σελίδα, με όρους που αρμόζουν σε εκπαιδευτική κοινότητα, μετά την δοκιμαστική περίοδο η σελίδα θα καταργηθεί.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί ότι το δικαίωμα χρήσης του τίτλου της Ομοσπονδίας θα ανήκει αποκλειστικά στο καταστατικά θεσμοθετημένο όργανο (το Δ.Σ.) και σε κανέναν άλλο.

Παράλληλα θα διαμορφωθεί Σελίδα (Page ) της Δ.Ο.Ε. στο facebook όπου θα αναρτώνται όλες οι αποφάσεις και οι δράσεις της Ομοσπονδίας και θα δέχεται ως followers όσους χρήστες το επιθυμούν ενώ θα επεκταθεί η παρουσία της Δ.O.Ε. σε όσα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει τη δυνατότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Εγκύκλιος Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων. Μέχρι 21 Δεκεμβρίου η υποβολή σχεδίων

https://www.facebook.com/groups/448662085174494

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *