Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Τετάρτη 8/7 το ποσό επιβράβευσης από το Τ.Π.& ∆ανείων στους δανειολήπτες εκπαιδευτικούς και Δ.Υ.

Διάδωσέ το

Την Τετάρτη  08/07/2020 ξεκινάει η σταδιακή καταβολή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε περίπου 80.000 συνεπείς  δανειολήπτες  του αναλογούντος της επιβράβευσης ποσού για το  β΄ εξάµηνο του  2019.

Η ανακοίνωση του Τ.Π.& ∆ανείων

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής ρυθµίσεων δανείων στεγαστικού τοµέα του  Τ.Π.&∆ανείων, ενηµερώνουµε τους δανειολήπτες µας, ότι από την Τετάρτη  08/07/2020 ξεκινάει η σταδιακή καταβολή σε περίπου 80.000 συνεπείς δανειολήπτες – υπόχρεους πάσης φύσεως δανείων στεγαστικού τοµέα, τιτλοποιηµένων  και µη, του αναλογούντος της επιβράβευσης ποσού τόκων για το β΄ εξάµηνο του  2019.

Το µέτρο της επιβράβευσης προβλέπει την επιστροφή τόκων λόγω µείωσης του επιτοκίου  των στεγαστικών δανείων των συνεπών δανειοληπτών του Ταµείου σε ποσοστό 1% µεσοσταθµικά επί του άληκτου κεφαλαίου αυτών σε ετήσια βάση. Το µέτρο θα επαναλαµβάνεται ανά εξάµηνο, κατόπιν σχετικής εγκρίσεώς του από το ∆ιοικητικό  Συµβούλιο του Τ.Π.&∆.

Παρακαλούνται οι δανειολήπτες του Ταµείου, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ένταξης  στον ορισµό του «συνεπούς δανειολήπτη» και δεν έχουν µέχρι σήµερα γνωστοποιήσει τον IBAN αριθµού λογαριασµού τους, ατοµικού ή κοινού, που τηρούν σε Τραπεζικό  Ίδρυµα της χώρας, όπως προβούν άµεσα στη γνωστοποίηση αυτού µέσω του συνδέσµου
«e-Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» της ιστοσελίδας του Ταµείου (www.tpd.gr).

Η διαδικασία απόδοσης του ποσού της επιβράβευσης στους τραπεζικούς λογαριασµούς των ως άνω δικαιούχων θα γίνεται κατά στάδια και για όσο χρονικό διάστηµα χρειαστεί, µέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούµενων ελέγχων.

Δείτε επίσης

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024

Διάδωσέ το Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024 Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *