ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΕΠ: Παράταση στις αιτήσεις για κάλυψη θέσεων Συμβούλων Α’ και Συμβούλων Β’

Διάδωσέ το

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 33/26-7-2018 Πράξη του ΔΣ του ΙΕΠ, ανακοινώνεται ότι δίνεται παράταση στην υποβολή των υποψηφιοτήτων στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. πρωτ. 7176/29-6-2018 «Ανακοίνωση – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Συμβούλων Α’ και Συμβούλων Β’ τετραετούς θητείας με αποσπάσεις εκπαιδευτικών δημόσιας εκπαίδευσης»

Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η

31η Ιουλίου 2018 (ώρα 13:00).

Οι συνεντεύξεις υποψηφίων, ως μέρος της αξιολογικής διαδικασίας, θα διεξαχθούν κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2018. Με επόμενη ανακοίνωση θα κοινοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

[Η Ανακοίνωση]

Από το Τμήμα Προσωπικού

και Γραμματειακής Υποστήριξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΙΕΠ:Πρόσκληση για Υποβολή Προτάσεων στο Πανελλήνιο Συνέδριο Η δημιουργικότητα και η καινοτομία στην εκπαιδευτική πράξη: με αφετηρία τη μακρόχρονη εμπειρία των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Συμβούλων Α’ και Συμβούλων Β’ τετραετούς θητείας με αποσπάσεις εκπαιδευτικών δημόσιας εκπαίδευσης από το ΙΕΠ

Το ΙΕΠ προτίθεται να αποσπάσει μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς δημόσιας εκπαίδευσης για να καταλάβουν θέσεις Συμβούλων Α’ και Συμβούλων Β’ με τετραετή θητεία.
Για τον λόγο αυτόν, καλεί όσους/ες μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς της δημόσιας εκπαίδευσης έχουν τα τυπικά προσόντα  να καταθέσουν σχετική αίτηση.

Οι αποσπασμένοι θα λαμβάνουν τις μηνιαίες τακτικές αποδοχές της οργανικής τους θέσης σύμφωνα με τις προϋποθέσεις χορήγησής τους σε συνδυασμό με το άρθρο 63 παρ. 11 του ν. 4547/2018.

Μεγάλη σημασία δίνεται  στην εμπειρία   σχεδιασμού  εφαρμογής καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Κριτήρια & Διαδικασία Επιλογής

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις του Συμβούλου Α’ και Συμβούλου Β’ θα κριθούν βάσει των κριτηρίων, τα οποία προβλέπονται ως υποχρεωτικά, από τον Ν. 3966/2011, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, και είναι τα εξής:

Σύμβουλος Α’

1. διδακτορικός τίτλος σπουδών,
2. συναφείς με το αντικείμενο της θέσης πρωτότυπες επιστημονικές μονογραφίες ή δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά,
3. τουλάχιστον εξαετής διδακτική υπηρεσία ή οκταετής εκπαιδευτική εμπειρία.

Σύμβουλος Β’

1. μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών,
2. πρωτότυπες επιστημονικές μονογραφίες ή δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά στις επιστήμες της εκπαίδευσης (αγωγής),
3. τουλάχιστον οκταετής διδακτική υπηρεσία ή δεκαετής εκπαιδευτική εμπειρία.

Για την επιλογή και ανάθεση καθηκόντων Συμβούλων Α΄ και Συμβούλων Β, πλην των ως άνω προσόντων, θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία στον σχεδιασμό και την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει προσωπική συνέντευξη, η οποία θα διενεργηθεί από ειδική επιτροπή, ορισμένη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΠ, σύμφωνα με το αντικείμενο της θέσης.
Στη συνέντευξη καλούνται οι υποψήφιοι που πληρούν τα ως άνω τυπικά προσόντα και σε αυτήν θα αξιολογηθεί το επιστημονικό προφίλ τους με συνεκτίμηση του φακέλου υποψηφιότητας καθώς και στοιχεία προσωπικότητας και γενικής συγκρότησης των υποψηφίων.

Η επιλογή θα γίνει βάσει συγκριτικής αξιολόγησης:

α) του συνόλου των προσόντων των υποψηφίων που έχουν τη μεγαλύτερη συνάφεια με το αντικείμενο της θέσης και β) των ποιοτικών δεδομένων που προκύπτουν από τη συνέντευξη στην Ειδική Επιτροπή, η οποία θα συντάξει και θα εισηγηθεί στο ΔΣ του ΙΕΠ πίνακα υποψηφίων με αξιολογική σειρά.

Περιγραφή θέσεων

 

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *