ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευθυντές γράφουν σε βιβλία που έχουν τεθεί στο αρχείο

Διάδωσέ το

στελεχών

Διευθυντές γράφουν σε βιβλία που έχουν τεθεί στο αρχείο

www.fresh-education.gr

Ένα από τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων στις Σχολικές Επιτροπές για να κινήσουν  τη διαδικασία χρηματοδότησης εξοπλισμού και βιβλίων στα σχολεία που ανήκουν στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών, είναι:

Αντίγραφο από το βιβλίο υλικού της σχολικής μονάδας ή της σχολικής βιβλιοθήκης στο οποίο καταχωρήθηκε ο εξοπλισμός, με ημερομηνία τουλάχιστον ίδια ή μεταγενέστερη του πρακτικού της επιτροπής ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής. 

Τα παραπάνω αναφέρει η εγκύκλιος του ΥΠΠΕΘ με Αρ. Πρωτ. 141427/Β9/Φ8/885  στις  31-08-2018

Το ίδιο όμως το ΥΠΠΕΘ με την  Αρ. Πρωτ.: 149084 /ΓΔ4 εγκύκλιό του  στις 8-9 -2017, περίπου δηλαδή έναν χρόνο πριν, ενημερώνει ότι σε αυτά τα βιβλία δεν πρέπει να γραφτεί τίποτα ξανά, διότι πλέον θα πρέπει να τηρούνται ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα myschool.

Συγκεκριμένα στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι:

Πέραν των ανωτέρω, από την έναρξη του τρέχοντος σχολικού έτους το Βιβλίο Υλικού και το Βιβλίο Βιβλιοθήκης Σχολικής Μονάδας τηρούνται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «myschool», ενώ στα βιβλία αυτά στην έντυπη μορφή τους δεν γίνονται άλλες εγγραφές και τίθενται στο αρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη 26/2

Πληροφορίες του fresh-education.gr από τα δικαιολογητικά που ζητούν οι Σχολικές Επιτροπές σύμφωνα με την εγκύκλιο του 2017

 

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *