ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς που έχουν στις τάξεις τους παιδιά προσφύγων

Διάδωσέ το

Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς που έχουν στις τάξεις τους παιδιά προσφύγων

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, η ομάδα του ΕΚΠΑ (Τμήμα Φιλολογίας και ΤΕΑΠΗ) ξεκινάει στο Μαράσλειο, την δωρεάν επιμόρφωση εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας, που έχουν στις τάξεις τους παιδιά προσφύγων.

Στόχος να σκεφτούμε το ρόλος μας ως εκπαιδευτικοί στις νέες συνθήκες του σχολείου και να στοχαστούμε για τα εμπόδια και τις ευκαιρίες που έχουμε μέσα στις σχολικές τάξεις με την παρουσία των παιδιών προσφύγων. Πρόβλημα ή ευκαιρία για την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς;; Όλες οι εισηγήσεις έχουν βιωματικό χαρακτήρα και στην ομάδα επιμόρφωσης συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ερευνητές/τριες, κοινωνικοί επιστήμονες με πείρα στο πεδίο του προσφυγικού και στην συμπεριληπτική εκπαίδευση. Υπάρχουν θέσεις για τον δεύτερο κύκλο που ξεκινά 29 Ιανουαρίου, τον τρίτο που ξεκινά 19 Φεβρουαρίου, και τον τέταρτο που ξεκινά 5 Μαρτίου 2020. Η επιμόρφωση χρηματοδοτείται από την UNICEF.

Για εγγραφές και πληροφορίες στο https://www.teach4integration.gr

Για πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη πατήστε εδώ

Β2 επίπεδο ΤΠΕ: Παράταση αιτήσεων για τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *