ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετήσια βεβαίωση αποδοχών: Δεν αναφέρει για τη λήψη ή όχι δώρων και επιδομάτων

Διάδωσέ το

Σε ό,τι αφορά τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών που επίσης ζητούν δικηγορικά γραφεία για τη διεκδίκηση αναδρομικών παλαιότερων ετών, από την ετήσια βεβαίωση αποδοχών δεν προκύπτει αν ελάμβαναν ή όχι τα Δώρα και το Επίδομα Αδείας

Ενημέρωση από ΔΙΠΕ Πειραιά

Λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τελευταία στην αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων μισθοδοσίας των ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ στα προσωπικά τους e-mails (κυρίως λόγω λανθασμένης καταχώρισης του e-mail από μέρους του εκπαιδευτικού στην υπεύθυνη δήλωση που μας εστάλη ηλεκτρονικά είτε λόγω προβλημάτων με τους παρόχους, πλην Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου , ανεπιθύμητη αλληλογραφία κλπ)

Σας ενημερώνουμε πως, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να βλέπετε και να εκτυπώνετε τα ενημερωτικά σημειώματα μισθοδοσίας σας από το έτος 2010 μέχρι και σήμερα, από την εφαρμογή που υπάρχει στον ιστότοπο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (gsis.gr) με χρήση των προσωπικών σας κωδικών taxisnet.

Για πρόσβαση στην εφαρμογή επιλέξτε διαδοχικά από την ιστοσελίδα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ , Δημόσια Διοίκηση -> Ενιαία Αρχή Πληρωμής -> ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ -> Προσωποποιημένη πληροφόρηση μισθοδοτούμενων μέσω ΕΑΠ

ή εναλλακτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www1.gsis.gr/webtax/misthreporteap

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών: Δύο τρόποι να βρεθούν και να εκτυπωθούν

Συνεπώς, τα αιτήματα των μονίμων εκπαιδευτικών που ζητούν από την υπηρεσία μας να τους αποστείλει ενημερωτικά σημειώματα μισθοδοσίας μηνών περασμένων ετών δε θα διεκπεραιωθούν από εμάς αφού μπορούν να αναζητηθούν από τους ενδιαφερόμενους στην ανωτέρω εφαρμογή της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής.

Επισημαίνουμε ότι, στον ανωτέρω ιστότοπο δεν υπάρχουν στοιχεία μισθοδοσίας Αναπληρωτών εκπαιδευτικών που μισθοδοτούνται μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ .

Επίσης, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα εκπαιδευτικών, σας πληροφορούμε πως, σε ότι αφορά τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών που επίσης ζητούν δικηγορικά γραφεία για τη διεκδίκηση αναδρομικών παλαιότερων ετών, από την ετήσια βεβαίωση αποδοχών δεν προκύπτει αν ελάμβαναν ή όχι τα Δώρα και το Επίδομα Αδείας. Συνεπώς δε συντρέχει λόγος επανέκδοσής τους από την υπηρεσία, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε νέο κύκλο έκδοσης εγγράφων με υπέρμετρη επιβάρυνση της Δ/νσης και επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της.

Σε κάθε περίπτωση πιθανά αιτήματα θα διεκπεραιώνονται εντός των 50 ημερών που προβλέπονται από τον Κ.Δ.Δ. Ν. 2690/99.

Από Δ/νση ΠΕ Πειραιά

Τμήμα Β΄ Οικονομικού

Δείτε επίσης

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024

Διάδωσέ το Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024 Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *