Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως για πλατφόρμα: Σε 24 ώρες έχουμε λάβει πάνω από 185 προτάσεις. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω η ίδια.

Διάδωσέ το

 

“Από την εμπειρία, όλο αυτό το διάστημα στο ΥΠΑΙΘ, έχω καταλάβει ότι  υπάρχει πλούτος απόψεων από γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές για την εκπαίδευση και από οποιονδήποτε έχει ενδιαφέρον για την παιδεία στην χώρα μας. Θεωρούμε ότι από αυτό το βήμα (https://dialogos.metiniki.gr/)
μπορεί να προκύψουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις”, είπε η κα Κεραμέως για τη  νέα πλατφόρμα καταγραφής προτάσεων γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του skai.

Έχουμε λάβει πάνω από 185 προτάσεις πολιτικής για την παιδεία

“Μέσα σε 24 ώρες έχουμε λάβει πάνω από 185 προτάσεις πολιτικής για την παιδεία. Για παράδειγμα, έχουμε λάβει προτάσεις για νέες θεματικές στα εργαστήρια δεξιοτήτων που είναι ενδιαφέρουσες. Η πιο αποτελεσματική πολιτική είναι αυτή που διαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες”, ενημέρωσε η υπουργός Παιδείας, κα  Νίκη Κεραμέως.

Έχω ξεκινήσει να διαβάζω η ίδια

“Η ομάδα έχει ξεκινήσει να διαβάζει όλες τις προτάσεις που καταγράφονται. Κάθε πρόταση θα διαβαστεί και θα εξεταστεί και όσες έχουν ενδιαφέρον θα φροντίσουμε να τις συζητήσουμε περαιτέρω με αυτούς που τις έχουν υποβάλλει . Έχω ξεκινήσει να διαβάζω η ίδια τις προτάσεις”, είπε η υπουργός Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αιρετός ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδης: Τι είπε για αναπληρωτές και μόνιμους

Κεραμέως: “Όλοι μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα και να στείλετε τις ιδέες σας”

“Από τον Σεπτέμβρη το σχολείο αλλάζει και θα προσφέρει σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες”, διαβεβαιώνει  γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, η υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με την υπουργό,  η αποτελεσματική εκπαιδευτική πολιτική διαμορφώνεται μέσα από διάλογο και καλεί τους πολίτες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την Παιδεία στην ιστοσελίδα https://dialogos.metiniki.gr/

“Θέλουμε να ακούσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις όλων. Μαθητές, γονείς/κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, όλοι οι πολίτες μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα που δημιουργήσαμε ειδικά για αυτό το σκοπό, να στείλετε τις ιδέες σας, να διαμορφώσουμε μαζί πολιτικές που θα αναβαθμίσουν την Παιδεία μας. Τα παιδιά μας αξίζουν τη συμμετοχή όλων μας, αξίζουν το καλύτερο!”, αναφέρει σε δημοσίευσή της
Δείτε το video

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *