Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα κλειστά σχολεία, αύριο Δευτέρα 18/1, λόγω καιρικών συνθηκών

Διάδωσέ το

Κλειστά σχολεία

Κλειστά σχολεία, αύριο Δευτέρα 18/1, λόγω καιρικών συνθηκών (συνεχής ενημέρωση)

Δείτε παρακάτω τις αποφάσεις των αρμοδίων για τη λειτουργία των σχολείων στις περιοχές ευθύνης τους

Αττική

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κατόπιν σχετικών συστάσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν αύριο νηπιαγωγεία και δημοτικά σε ορισμένους Δήμους της Αττικής που επικρατεί ισχυρός παγετός, για προληπτικούς λόγους

Γ. Πατούλης: «Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών μας. Η κατάσταση θα αξιολογείται συνεχώς σε όλη την Αττική, προκειμένου να μην διακινδυνεύσουμε πιθανά ατυχήματα για κανένα μαθητή στην Περιφέρειά μας»

Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν αύριο νηπιαγωγεία και δημοτικά σε ορισμένους Δήμους της Αττικής που επικρατεί ισχυρός παγετός.

Συγκεκριμένα τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι τα εξής:

Όλα τα Δημοτικά καιΝηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού
Όλα τα Δημοτικά καιΝηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου
Στον Δήμο Αχαρνών κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρυπόμπης, Θρακομακεδόνων και στο Ολυμπιακό Χωριό. Επίσης το 24ο Δημοτικό και το 35ο Νηπιαγωγείο στην περιοχή Πλάτωνα.
Στον Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού
Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών.
Η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά δεδομένα θα επαναξιολογήσει την κατάσταση αύριο το πρωί, με στόχο να εξετάσει, εφόσον απαιτείται, το ενδεχόμενο να κλείσουν σχολεία και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Λόγω των συνεπειών της κακοκαιρίας η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες, σε περιοχές που υπάρχει παγετός, να μετακινούνται με ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες και συστάσεις των τοπικών αρχών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη απόφαση καθώς η ασφάλεια των μαθητών είναι η απόλυτη και μόνη προτεραιότητά μας. Σε κάποιους Δήμους της Αττικής όπου τα καιρικά φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα έντονα και επικρατεί ισχυρός παγετός, ο κίνδυνος να προκληθούν ατυχήματα είναι πολύ μεγάλος και αυτό δεν θα το διακινδυνεύσουμε σε καμία περίπτωση. Θα παρακολουθούμε και θα αξιολογούμε συνεχώς την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων με στόχο να παρέμβουμε όπου και αν απαιτείται, για την καλύτερη προστασία των πολιτών».

Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας

Αύριο Δευτέρα 18/1/2021 τα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα ανοίξουν στις 10.00, σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού

Ανάλογα θα προσαρμοστούν τα μαθητικά δρομολόγια.

Επίσης, σύμφωνα με την απόφαση, όπου οι Δήμοι αποφασίσουν, λόγω ειδικών συνθηκών, να μη λειτουργήσουν σχολεία συγκεκριμένων περιοχών, ισχύει η τοπική απόφαση και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Καστοριά

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, όλες ανεξαιρέτως οι σχολικές δομές που λειτουργούν αυτό το διάστημα στο Δήμο Καστοριάς, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα είναι κλειστές λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, ενώ εντός της Δευτέρας και αφού συνεκτιμηθούν τα νεότερα δεδομένα θα εκδοθεί ανακοίνωση για τις επόμενες μέρες.

Φλώρινα

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου
Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα σχολεία ειδικής αγωγής του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χαμηλές θερμοκρασίες), καθώς και λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (υποχρέωση λειτουργίας των σχολικών μονάδων με ανοιχτά παράθυρα).

Γρεβενά

Εξαιτίας των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών (ολικός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής). Ωστόσο, ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί Σταθμοί για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων ενώ κανονικά θα λειτουργήσει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που εδρεύει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου.

Κοζάνη

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε: Κόπτσης για κλειστά σχολεία λόγω καιρού: Υποχρεωτική η τηλεκπαίδευση – Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων το πρόγραμμα

Δήμος Βελβεντού

Λόγω των υπερβολικά χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή και επειδή δεν είναι εφικτός ο τακτικός αερισμός των σχολείων τόσο για την αποφυγή του κορωνοϊού όσο και άλλων κρυολογημάτων ή λοιμώξεων, το Δημοτικό Σχολείο, τα Νηπιαγωγεία και ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Δήμος Άργους Ορεστικού

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, οι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός, το ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, λόγω ολικού παγετού. Για την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, αφού εκτιμηθεί η κατάσταση, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Δήμος Νεστορίου

Αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου τα σχολεία του Δήμου Νεστορίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού.

Δήμος Βοϊου

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο Βοϊου την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
Ο Δήμος Βοϊου ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, όλες οι Σχολικές Μονάδες (Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης) σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, θα παραμείνουν κλειστές, σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Βοϊου κ. Χρήστου Ζευκλή , εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Δήμος Εορδαίας

Κλειστά σχολεία στον Δήμο  Εορδαίας.

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Κιλκίς

Κλειστά αύριο Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα μείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κιλκίς, τα Νηπιαγωγεία και οι Δημοτικοί Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λόγω της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.
Για τους ίδιους λόγους δε θα λειτουργήσουν ,επίσης, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Κιλκίς, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ καθώς και οι μονάδες προσχολικής αγωγής (παιδικός σταθμός ‘’Αστεράκια’’ και βρεφονηπιακός σταθμός ‘’Τσαφ- Τσούφ’’) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης.

Πέλλα

Δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Δευτέρα 18-1-2021 οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αναφέρονται παρακάτω λόγω παγετού:

Δημοτικό Σχολείο Αγίας Φωτεινής

Νηπιαγωγείο Αγίας Φωτεινής

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου

Νηπιαγωγείο Αγίου Αθανασίου

Δημοτικό Σχολείο Άρνισσας

Νηπιαγωγείο Άρνισσας

Δημοτικό Σχολείο Ζέρβης

Δημοτικό Σχολείο Κάτω Γραμματικού

Δημοτικό Σχολείο Παναγίτσας

Νηπιαγωγείο Παναγίτσας

Δημοτικό Σχολείο Περαίας

Νηπιαγωγείο Περαίας

  Βέροια 

Με απόφαση του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία), αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που σε συνάρτηση με την υποχρέωση αερισμού των σχολικών μονάδων στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, καθιστούν την εκπαιδευτική διαδικασία επισφαλή για μαθητές και διδάσκοντες

Ωραιόκαστρο

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, λόγω του παγετού που έχει δημιουργηθεί μετά τη χιονόπτωση στις αυλές των σχολικών κτιρίων και της πρόγνωσης των μετεωρολόγων ότι η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στους -7 βαθμούς Κελσίου αποφασίστηκε τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία,
οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί να μην λειτουργήσουν με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων.

Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη

Λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών για την πρόληψη ατυχημάτων τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη (Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο) θα παραμείνουν για αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου κλειστά.

Στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες Πανοράματος και Πυλαίας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λαγκαδάς

Με απόφαση του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Λαγκαδά, το Σχολείο Ειδικής Αγωγής στο Λοφίσκο, όπως και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστοί τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί.

Θήβα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί για τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021.
Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:
Α) Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων
Β) Τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων
Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου

Λειβαδιά

Ανακοίνωση για την ώρα προσέλευσης στα σχολεία του Δήμου Λεβαδέων
Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι λόγω των καιρικών συνθηκών, των τελευταίων ημερών, η ώρα προσέλευσης των μαθητών στα σχολεία της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στους βρεφονηπιακούς/ παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, αύριο 18/01/2021 θα γίνει στις 10:00.
Σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση.

Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας

Λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας για την ασφάλεια των μαθητών.

Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ–ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ-ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ–ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18-1-2021.
Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:
1. Τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ήδη επικρατούν στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και προβλέπεται να συνεχιστούν.
2. Τον ολικό παγετό που οι προβλέψεις της Ε.Μ.Υ εμφανίζουν στην περιοχή.
3. Τη πρόβλεψη της Ε.Μ.Υ για ισχυρές χιονοπτώσεις τη Δευτέρα 18-1-2021
4. Την οδηγία του Υπουργείου Παιδείας και της αρμόδιας επιτροπής λοιμοξιωλόγων, για ανοιχτά παράθυρα στις σχολικές αίθουσες, στα πλαίσια των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.
5. Τη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.
Τη Δευτέρα 18-1-2021 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά) ,καθώς και οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων .

Δήμος Τεμπών

Με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη αποφασίσθηκε :

«Το κλείσιμο των Σχολείων την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 – εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών (ισχυρός παγετός) – με σκοπό τη διαφύλαξη της ασφάλειας, τόσο των μαθητών και των γονέων και κηδεμόνων τους όσο και των εκπαιδευτικών, στις εξής Κοινότητες:

Κοινότητα Αιγάνης: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο.

Κοινότητα Αμπελακίων: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο.

Κοινότητα Καλλιπεύκης: Δημοτικό Σχολείο.

Στον υπόλοιπο Δήμο τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά». paidis.com

Καλάβρυτα

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, σε όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητας του Δήμου Καλαβρύτων, καθώς και την διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων, για το ίδιο χρονικό διάστημα, λόγω των έκτακτων και ακραίων καιρικών συνθηκών (πυκνή χιονόπτωση, ολικός παγετός), που επικρατούν στην περιφέρεια του Δήμου μας, από τις 16.01.2021 και οι οποίες θα συνεχιστούν και κατά τις επόμενες ημέρες.

Ηλεία

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, εξαιτίας τωνν προγνώσεων για την επικείμενη εκδήλωση ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από χαμηλά υψόμετρα) και για λόγους ασφάλειας των μαθητών και εκπαιδευτικών τους, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως και Φιγαλείας.

Δήμος Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε ότι σήμερα, 18/1/2021 και αύριο Τρίτη 19/1/2021 οι παιδικοί, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα ειδικά σχολεία του Δήμου Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης και παγετού.

Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης, από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι η εξ’αποστάσεως διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία θα γίνει κανονικά τις μεσημεριανές ώρες.

Χαλκιδική

Στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής λόγω ολικού παγετού κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στις κοινότητες Αρναίας, Στανού, Παλαιοχωρίου, Νεοχωρίου, Βαρβάρας και Μεγάλης Παναγιάς.

Στον δήμο Πολυγύρου κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων, ενώ οι σχολικές μονάδες που θα λειτουργήσουν θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9.00.

Δήμος Προποντίδας

Κλειστά σχολεία λόγω παγετού
Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, λόγω παγετού:
Το Νηπιαγωγείο Πετραλώνων
Το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Κρήνης.

Συνεχής ενημέρωση..

Ενημερωθείτε πατώντας εδώ στη σελίδα του Fresh education.gr στο f/b

Δείτε επίσης

Διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών Μονάδων

Διάδωσέ το Από το σχολικό έτος 2024-2025 διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *