ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλειστά σχολεία ενόψει κακοκαιρίας και τροποποιήσεις ωραρίου

Διάδωσέ το

 

Κλειστά σχολεία-Ανακοινώσεις Δήμων για λειτουργία σχολείων τη Δευτέρα 25/11

Δήμος Δίου-Ολύμπου

Τα σχολεία και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης ΣΕ ΟΛΕΣ τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου (Δίου, Λιτοχώρου, Ανατολικού Ολύμπου) θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κλειστά αύριο Δευτέρα όλα τα σχολεία ΣΕ ΟΛΕΣ τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων

Με απόφαση του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού τα σχολεία όλων Βαθμίδων και Δομών ΣΕ ΟΛΕΣ τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού (Αιγινίου, Κολινδρού, Πύδνας και Μεθώνης) θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

 Δήμος Κατερίνης

Με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, τα σχολεία και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης ΣΕ ΟΛΕΣ τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης (Πέτρας, Παραλίας, Κορινού, Ελαφίνας, Πιερίων) θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

Δήμος Πετρούπολης

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής λόγω των αναμενόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αύριο Δευτέρα 25-11-2019 όλα τα σχολεία του Δήμου Πετρούπολης θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί

Επίσης τα σχολεία θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί στους Δήμους:

Δήμος Αλίμου
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
Δήμος Καισαριανής
Δήμος Κορυδαλλού
Δήμος Βύρωνα
Δήμος Ηλιούπολης

 

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο σχολεία, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στο δήμο Αριστοτέλη, λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται η περιοχή από τα ξημερώματα της Παρασκευής και της αυριανής επικείμενης σφοδρής επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος του δήμου Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος. Η απόφαση λήφθηκε για λόγους ασφαλείας των μαθητών. Θα ακολουθήσει και επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του δήμου.

ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, τα σχολεία στη Θάσο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να ζητήσει από τους δήμους να ανοίξουν στις 10:00 το πρωί τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης ανακοίνωσε τα ξημερώματα ο Γιώργος Πατούλης.

Δείτε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

«Με αφορμή την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις αυτές τις ώρες, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο μέχρι και τις 10 το πρωί.

Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.

Ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων θα κριθεί εκ νέου και θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση για το αν θα ξεκινήσουν τα σχολεία τη λειτουργία τους, μετά τις 10 το πρωί».

Για άμεση ενημέρωση βρείτε τη σελίδα του fresh education στο f/b εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σ. Ζαχαράκη: Πολλοί εκπαιδευτικοί ξέρουν ότι δεν μιλάμε για τιμωρητική αξιολόγηση

Φωτογραφία από Roman Grac από το Pixabay

Δείτε επίσης

Διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών Μονάδων

Διάδωσέ το Από το σχολικό έτος 2024-2025 διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *