ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οδηγίες καταχώρισης των προτιμήσεων για μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ – βελτίωση – οριστική τοποθέτηση στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων

Διάδωσέ το
μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ
Οδηγίες καταχώρισης των προτιμήσεων για μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ – βελτίωση – οριστική τοποθέτηση στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων στην διεύθυνση https://teachers.minedu.gov.gr

του Λιόντου Βασιλείου, αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

1. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση https://teachers.minedu.gov.gr/
2. Πατήστε σύνδεση.
3. Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή πρέπει να έχετε λογαριασμό στο ΠΣΔ.
Η είσοδος στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων γίνεται με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιείτε για την πρόσβασή σας στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).
4. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password).
5. Πατήστε login.
6.Πατήστε στο  «Αιτήσεις Μετάθεσης» (πάνω αριστερά) και  «ανοίξτε» για προβολή (δεξιά το πράσινο  εικονίδιο) την αντίστοιχη αίτηση βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης.
7. Πατήστε το κουμπί Διόρθωση.
8. Συμπληρώστε τις σχολικές μονάδες από τις Διαθέσιμες Προτιμήσεις με τη σειρά προτίμησης που επιθυμείτε. Πατήστε το + για να προσθέσετε την προτίμηση στις επιλεγμένες. Μπορείτε να αναζητήσετε τις προτιμήσεις που επιθυμείτε πληκτρολογώντας ονομασία ή κωδικό και πατώντας αναζήτηση. Ο μέγιστος αριθμός προτιμήσεων είναι 20 σχολικές μονάδες.
Εκτός από τις κενές οργανικές θέσεις που έχουν γνωστοποιηθεί, οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες που δεν παρουσιάζουν κενό, αλλά πιθανόν θα προκύψει κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων από σχολείο σε σχολείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αιρετός ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδης: Τι είπε για αναπληρωτές και μόνιμους
Τα λεγόμενα «κρυφά» κενά είναι όσα προκύπτουν κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων από σχολείο σε σχολείο.

Αν συνάδελφός μας αιτηθεί βελτίωση θέσης και ικανοποιηθεί το αίτημα του, άρα καταλάβει μια νέα οργανική, τότε αυτόματα αφήνει πίσω του ένα οργανικό κενό (την οργανική που κατείχε) το οποίο κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων θα καταληφθεί από συνάδελφο που θα το έχει δηλώσει.

Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση για το ποια σχολεία θα δηλώσετε ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε σας και θα πρέπει να λαμβάνεται με γνώμονα τα μόριά σας, την κείμενη νομοθεσία, τις προτιμήσεις σας, αλλά και την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.
Ανάλογα με το σχολείο που θα δηλώσετε, συνυπολογίζονται και τα αντίστοιχα μόρια της εντοπιότητας ή της συνυπηρέτησης. Αυτό σας το αναφέρω επειδή αρκετές φορές η κατάληψη μιας οργανικής θέσης κρίνεται οριακά και συνετό είναι να το έχετε κατά νου, όταν προβαίνετε στον υπολογισμό των μορίων σας ή των μορίων άλλων συναδέλφων με τους οποίους συγκρίνεστε.
9. Στις Επιλεγμένες Προτιμήσεις πατήστε το – για να αφαιρέσετε μια επιλεγμένη προτίμηση. Μπορείτε να ταξινομήσετε τις επιλεγμένες προτιμήσεις πατώντας και σύροντας στην επιθυμητή θέση.
10. Πατήστε το κουμπί Προσωρινή Αποθήκευση (πάνω δεξιά).

Είναι δυνατή η αλλαγή των προτιμήσεων μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *