Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΑΔ: Νόμος Γαβρόγλου ή διαγωνισμός ΑΣΕΠ Μητσοτάκη;

Διάδωσέ το

θεσμό του Σχολικού Συμβούλου

ΠΑΣΑΔ

Νόμος Γαβρόγλου ή διαγωνισμός ΑΣΕΠ Μητσοτάκη;

Τις τελευταίες δυο μέρες, μετά και τη συνέντευξη Μητσοτάκη στην οποία μίλησε για “διαγωνισμό ΑΣΕΠ” (αποφεύγοντας εντέχνως να αναφέρει το “γραπτός”) γίναμε αποδέκτες άνωθεν ισχυρών πιέσεων και προτροπών για συναίνεση και στήριξη της πρότασης Γαβρόγλου γιατί…κοιτάτε τι έρχεται!

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι κι αυτό να γίνει κατανοητό σε όλους, η ψήφιση του νόμου Γαβρόγλου δεν εμποδίζει ούτε σταματά την επόμενη κυβέρνηση απ’ το να τον καταργήσει. Με λίγα λόγια ο επόμενος Υπουργός Παιδείας μπορεί, όπως κάνει κι ο σημερινός, ν’ αλλάξει το νόμο και να φέρει, γραπτό ή διαφορετικό, διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γιατί το σύστημα διορισμών αφορά και τους μόνιμους εκπαιδευτικούς

Το αντίθετο λοιπόν πρέπει να κανουμε απ’ ότι μας προτρέπουν. Δυναμικά, μαχητικά και κυρίως μαζικά να δώσουμε όχι μόνο τον αγώνα να μην περάσει αυτό το έκτρωμα αλλά και το μήνυμα στον επόμενο Υπουργό και την επόμενη κυβέρνηση, όποιοι κι αν είναι αυτοί, πως

με τις ΖΩΕΣ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ των αναπληρωτών δε μπορεί να παίξει κανείς, όποιος κι αν είναι, είτε αυτός λέγεται Γαβρόγλου είτε Μητσοτάκης!

Υπενθυμίζουμε στους βουλευτές που θα ψηφίσουν, στην κυβερνητική συνδικαλιστική παράταξη (ΕΡΑ), στους αναπληρωτές συσπεύδοντες σε βοήθεια του Υπουργού, στους άφωνους και στους νεροκουβαλητές του, στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια, ότι ο συγκεκριμένος νόμος αφήνει άνεργους όσους αναπληρωτές έχουν 70 και κάτω μήνες προϋπηρεσία χωρίς “προσόντα” ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

Σ’ αυτή την αδικία δε θα κλείσουμε το στόμα και δε θα συνηγορήσουμε ποτέ! Αντίθετα θα παλέψουμε με πάθος εναντίον της. ΕΣΕΙΣ;

ΠΑΣΑΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Διευθυντές θα παίρνουν καλό βαθμό αν "τρέχουν" σωστά την αυτοαξιολόγηση

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *